Miért visszataszító a nyilvános szoptatás?
Egyet értek az előttem szólóval. Nem a szoptatás tényével van gond, hanem azzal, ahogyan ezt egyesek csinálják.
Egyébként én amíg szoptattam a kisfiam ezt mindig vele kettesben tettem. Nyilván ha apa ott volt, az nem zavart, de mást nem engedtem be a szobába. Ha nagyszülőknél voltunk, akkor is elvonultunk. Én úgy gondolom, hogy ez a kis idő a babáé és az anyáé. Olyan közelségbe kerülnek ők ketten, ahogy a pici senki mással. Az ő kettejük csodás pillanatai ezek, nem kell a nagy nyilvánosságnak látnia...
9 essel teljesen egyetértek. Van jópár mell amit én nőként se szívesen néznék meg, hogy miért, mert nem érdekel. Nem járok nudista strandra sem mert nem érdekel más teste:))
És a szoptatással semmi gond nincs hanem AHOGY csinálják egyesek azzal...előkapja mindenki előtt minden bevezetés, letakarás bármi nélkül szerintem ez tapintatlanság. És nem kell éhezni hagyni a babát, meg lehet azt oldani diszkréten is. Csak néhányan úgy vannak vele hogy ők aztán nem fognak takargatni semmit, mert ez milyen természetes igen természetes a wc re menetel is, mégse tesszük egymás előtt...főleg idegenek előtt nem...
Hát én egyáltalán nem értek itt egyet senkivel,mert eddig csak érthetetlen agyalágyúlt szexista bunkó parasztok válaszoltak.
Most komolyan,ki a fszt érdekel hogy mások zavarba jönnek hogy nyilvánosan látnak egy mellet.
Úristen micsoda katasztrófa.Egy mell.Jesszusom.Most hogy éljem tovább az életem.Mit tegyek.Hogy merészeli egy anyuka szoptatni a gyerekét.Miért nem gondol a szegény totálisan idegen emberekre,akiket zavarba hoz azzal hogy a melleit az egyetlen tényleges céljának megvalósítására használja.
HOGY.
MERÉSZELI.
MICSODA R-BANC!!!44!!MÉG R4KOSGATJA IS??!?
HOGY MEGFELELŐ POZÍCIÓBAN LEGYEN A BIMBÓ A BABA SZÁMÁRA.
ÉS HOGY NE FÁJJON A POZÍCIÓ NEKI.
MICSODA EGY UNDORTÓ DOLOG.
ÚGY ÉRTEM,MOST KOMOLYAN,MENNYIRE IGAZATOK VAN MINDANNYITOKNAK,HOGY MERÉSZELI TERMÉSZETESNEK VENNI A SZOPTATÁST!!!1
EZ NEM NORMÁLIS DOLOG!!??11??
AZ OKÉ HOGY MINDEN UCCASARKON FÉLMEZTELEN OLAJOS TESTŰ NŐK PLAKÁTJAI LÓGNAK MEG MINDEN REKLÁMBAN KITESZIK A DUDÁKAT MEG A KAMERÁBA DÖRZSÖLIK A BIMBÓJUKAT MERT HÁT EZ A MELL CÉLJA UGYE?4??4
A MELL EGY SZEXUÁLIS DOLOG CSAKIS ÉS ARRA VALÓ HOGY FELÁLLÍTSON MINDEN EGYENEST MEG HOGY KAMERÁBA DÖRZSÖLJÉK.EGY MIRIGYEKKEL ELLÁTOTT ZSÍRTASAK A MELLKASON??4??4?AZ NEM A GYEREK TÁPLÁLÁSÁRA VAN KITALÁLVA!!!!NEM AZ A CÉLJA!!!!!
NEM!!44!4
AZ A CÉLJA HOGY TITEKET KOMPLETT IDEGENEKET ZAVARBA HOZZON.
EZÉRT MINDENKÉPP BE KELLENE TILTANI ÉS ELFEDNI ÉS ELREJTENI MERT EZ EGY BORZALMASAN VULGÁRIS DOLOG!!!44!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!