Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért visszataszító a nyilváno...

Miért visszataszító a nyilvános szoptatás?

Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 13:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%

Egyet értek az előttem szólóval. Nem a szoptatás tényével van gond, hanem azzal, ahogyan ezt egyesek csinálják.

Egyébként én amíg szoptattam a kisfiam ezt mindig vele kettesben tettem. Nyilván ha apa ott volt, az nem zavart, de mást nem engedtem be a szobába. Ha nagyszülőknél voltunk, akkor is elvonultunk. Én úgy gondolom, hogy ez a kis idő a babáé és az anyáé. Olyan közelségbe kerülnek ők ketten, ahogy a pici senki mással. Az ő kettejük csodás pillanatai ezek, nem kell a nagy nyilvánosságnak látnia...

2013. jún. 6. 13:47
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Egy véleményen vagyok a legtöbb emberrel. Ha diszkréten csinálják, akkor nem visszataszító. De: minap autóval átutaztunk egy kis falun, ahol a lakosság 95%-a roma. Ez egy olyan falu, ahol az emberek egyfolytában az utcán vannak, nem lehet végigmenni úgy, hogy ne kelljen háromszor megállnod kocsival, mert ugyebár fel vannak háborodva, hogy nekik le kell vánszorogni az utcáról. Na itt láttam egy nőt, aki állt az út szélén, felhúzótt pólóval, a gyerek pedig szó szerint lógott a mellén (már nagyobb gyerek volt), ő pedig közben dumált az út másik oldalán lévő nőnek. Na ez visszataszító. Szerintem a szoptatás az egy intim dolog, ami csak az anyukára és a gyerekre tartozik.
2013. jún. 6. 13:54
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Mert a mell az sokaknak egy intim testrész és visszataszító ahogy egy gyermek cuppog rajta. Tökmindegy, hogy eltakarja, vagy nem, egyszerűen nem igaz, hogy nem lehet megoldani diszkréten, én is megtudtam annak idején. Engem nagyon zavar. Akkor is, ha nem nézek oda, de tudom, hogy ott mit csinál. És még sokan vagyunk így, ezt tudomásul kell venni. Persze ha nem érdekli, hogy másokat feszélyez, akkor nincs mit tenni. Természetes dolog persze, ahogy a szex is, meg a szülés is, meg a szarás is, mégsem szeretném nézni, ahogy mások csinálják. Ez ilyen egyszerű. És hiába pontoztok le, ez egy vélemény, egy érzés, ami nem változik a kis piros kezecskétől.
2013. jún. 6. 14:25
 14/16 anonim ***** válasza:
48%

9 essel teljesen egyetértek. Van jópár mell amit én nőként se szívesen néznék meg, hogy miért, mert nem érdekel. Nem járok nudista strandra sem mert nem érdekel más teste:))

És a szoptatással semmi gond nincs hanem AHOGY csinálják egyesek azzal...előkapja mindenki előtt minden bevezetés, letakarás bármi nélkül szerintem ez tapintatlanság. És nem kell éhezni hagyni a babát, meg lehet azt oldani diszkréten is. Csak néhányan úgy vannak vele hogy ők aztán nem fognak takargatni semmit, mert ez milyen természetes igen természetes a wc re menetel is, mégse tesszük egymás előtt...főleg idegenek előtt nem...

2013. jún. 6. 14:57
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem azért, mert a fedetlen női mell látványa a mi kultúránkban elsősorban a szexualitáshoz kötődik.
2013. jún. 6. 15:50
 16/16 anonim válasza:
0%

Hát én egyáltalán nem értek itt egyet senkivel,mert eddig csak érthetetlen agyalágyúlt szexista bunkó parasztok válaszoltak.

Most komolyan,ki a fszt érdekel hogy mások zavarba jönnek hogy nyilvánosan látnak egy mellet.

Úristen micsoda katasztrófa.Egy mell.Jesszusom.Most hogy éljem tovább az életem.Mit tegyek.Hogy merészeli egy anyuka szoptatni a gyerekét.Miért nem gondol a szegény totálisan idegen emberekre,akiket zavarba hoz azzal hogy a melleit az egyetlen tényleges céljának megvalósítására használja.

HOGY.

MERÉSZELI.

MICSODA R-BANC!!!44!!MÉG R4KOSGATJA IS??!?

HOGY MEGFELELŐ POZÍCIÓBAN LEGYEN A BIMBÓ A BABA SZÁMÁRA.

ÉS HOGY NE FÁJJON A POZÍCIÓ NEKI.

MICSODA EGY UNDORTÓ DOLOG.

ÚGY ÉRTEM,MOST KOMOLYAN,MENNYIRE IGAZATOK VAN MINDANNYITOKNAK,HOGY MERÉSZELI TERMÉSZETESNEK VENNI A SZOPTATÁST!!!1

EZ NEM NORMÁLIS DOLOG!!??11??

AZ OKÉ HOGY MINDEN UCCASARKON FÉLMEZTELEN OLAJOS TESTŰ NŐK PLAKÁTJAI LÓGNAK MEG MINDEN REKLÁMBAN KITESZIK A DUDÁKAT MEG A KAMERÁBA DÖRZSÖLIK A BIMBÓJUKAT MERT HÁT EZ A MELL CÉLJA UGYE?4??4

A MELL EGY SZEXUÁLIS DOLOG CSAKIS ÉS ARRA VALÓ HOGY FELÁLLÍTSON MINDEN EGYENEST MEG HOGY KAMERÁBA DÖRZSÖLJÉK.EGY MIRIGYEKKEL ELLÁTOTT ZSÍRTASAK A MELLKASON??4??4?AZ NEM A GYEREK TÁPLÁLÁSÁRA VAN KITALÁLVA!!!!NEM AZ A CÉLJA!!!!!

NEM!!44!4

AZ A CÉLJA HOGY TITEKET KOMPLETT IDEGENEKET ZAVARBA HOZZON.

EZÉRT MINDENKÉPP BE KELLENE TILTANI ÉS ELFEDNI ÉS ELREJTENI MERT EZ EGY BORZALMASAN VULGÁRIS DOLOG!!!44!

2013. aug. 23. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!