Hogy tudnék segíteni neki? Mit csinálok rosszul?
8 napos a babám (most 3400gr), kb. 2 napja indult be a tejem. Állandóan izgulok, hogy elég-e, de úgy látom azért van. Fejni 20 mlt tudok szopi után, ami nem túl sok.
Babám nagyon aluszékony (nem sárga!) és nagyon hamar bealszik a cicin. Ébresztgetem, pozíciót váltunk, sokszor 1 órát is cicin van, mert leveszem, felteszem, vetkőztetem, masszírozom, hogy felébredjen, de így is mindig marad tej a cicimben szopi után. Tegnap kaptunk egy mérleget és teljesen kiakadtam mikor megláttam, hogy csak 20 milit szopott. Ébresztem, mellre teszem 2-3 óránként (azért is csináltam így eddig is, hogy beinduljon a tej) de így is nagyon kevés a 20 ml alkalmanként. Mit tudok tenni, hogy aktívabban szopizzon? Ha így megy tovább, akkor lassan tápszereznem kell majd, amit még egy ideig szeretnék elkerülni. Hogy csináljam, hogy többet egyen?
2-vel értek egyet, ne ébreszd fel, felesleges, tuti felébred ha éhes, hidd el! És sír ha nem lakott jól! Nekem pl vonaglott a mellemen amikor kifogyott és nem lakott még jól (akkor adtam neki a lefejtből).
Én is a fejést javasolnám, ha sokáig alszik, és tele a melled, fejd le és tedd be a mélyhűtőbe, jól jöhet még később.
És tényleg nem baj az elején ha akár 1 vagy 2 órát szopizik, nekem is mondták h ne hagyjam, de nem érdekelt, csérbe rengeteg tejem lett! 6 hónapos koráig csak szopizott, és soha nem kapott még tápszert, 1 cseppet se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!