Nem gyarapodott eleget a 4 hós babám. Mit csinálok rosszul?
Babám 5 nap múlva lesz 4 hónapos. Az elmúlt hónapban, csak 260gr-ot gyarapodott.Csak szopik.Nem épp sokat, ha mérem, max 110-et, de legtöbbször csak 80-at.Amúgy nyugis baba. A cicit legtöbbször szépen elengedi, utána mosolyog rám.Gondoltam kevés a tejem...fejtem,de az üveget teljesen elutasítja, csak forgatja a szájában.
Mi a csudát csinálok rosszul?
Hétfőn megyek védőnőhöz.
Ma, pl alig evett 60-at,50-et. De nem sír, hogy éhes lenne. Most is itt "ül" az ölemben, macerálja a pulcsim mintáját.Utoljára 3 órakor evett.Próbálgattam a fagyasztott, felolvasztott tejet adni Neki, de nemhogy egy kortyot, még csak egy cseppet sem eszik a cumisüvegből,kilökdösi a nyelvével, ha tovább próbálom felhúzza magát...na és akkor sír. ordít. De alapban nem.Tápszerem nincs itthon, eddig nem volt gond, vagy legalábbis nem vettem észre...
Szia!Pisi, kaki rendben.Cumija van, de max 5 percet van a szájában, ha nagyon álmos akkor. De amint elaludt kiköpi.Voltam védőnőnél. Azt mondta sokat nyúlott, ő sem lát rajta semmi "hibát".
Amúgy örülök, hogy szopizik, szeretném is szoptatni, ameddig csak lehet, ameddig csak akarja, tehát nem célom a cumisüvegezés, csak hát megrémített a súlya. Eddig nem is mértem. Csak a múlt héten, aztán jött az ijedség, hogy csak ennyit hízott?!Mint írtam, nem vettem észre, hogy éhes lenne,vagy hogy kevés lenne neki a tej...
Köszönöm szépen a kedves, nyugtató válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!