Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akik hirtelen választották el...

Kiki01 kérdése:

Akik hirtelen választották el a gyerkőcüket, hogy éltétek túl az éjszakákat?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok és már fizikailag nem bírom a szoptatást, a 15 hósom folyton a cicin lógna, a fokozatos elválasztás nem jött be. Egyszer bekentem balzsamecettel a mellemet és mondtam neki hogy ez bizony megrohadt. Nappal menekült is előle, még este is kis hiszti után elaludt, na de éjjel nem ordíttathatom, a férjem is meg a szomszédok is aludni akarnak. Ti mit tennétek?
2013. jún. 4. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát pedig a férjednek is be kell vállalnia egy kis kényelmetlenséget, a nehezebb része úgyis a tied lesz, a legnehezebb meg a kicsié. Ha tényleg le szeretnéd szoktatni, akkor legyél benne kitartó, nagyon hamar meg fogja szokni. Ne hagyd magára, maradj mellette, derítsed ki, mi az, ami megnyugtatja, csak épp cicit ne adj neki, ez a "titok". Az első pár éjszaka lehet nehezebb, de hidd el, utána jobb lesz mindkettőtöknek.

A szomszédok meg vegyék tudomásul, hogy a társasházi lét ezzel jár, ez a része engem nem különösebben érdekelt, amikor a sajátjaimat szoktattam le 1 éves koruk környékén az éjjeli szopiról.

2013. jún. 4. 16:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a bátorítást, mindenképpen bele kell vágnom. Remélem hamar megszokja:)
2013. jún. 5. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!