Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik még szopiztatják éjszaka...

Akik még szopiztatják éjszaka is 1,5-2 éves gyerkőcüket. Nektek is beszoktak szólni, hogy minek már, meg már nagy stb?

Figyelt kérdés
15,5 hónapos a kisfiam, még 1-x ébred és csak cicin alszik vissza, meg nappal is cicin alszik el. Nagyon sokszor beszóltak már, de engem nem érdekel, nekünk így jó, és még igényli. próbáltam, már hogy nem adok neki, de a lelkét is kisírná az biztos. 5 percnél tovább nem bírtam hallgtni, hogy sír.
2010. jún. 3. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem foglalkozom mások beszólásaival, igaz nem is igazán szoktam senkinek mondani, hogy bizony még az enyém ébred éjjel és szopizik is... Ő is cicin alszik, de engem ez sem zavar. A nagyok is ilyenek voltak, mégsincs velük semmi baj máig (már tinik). Szóval nem kell mások orrára kötni a dolgot, akkor nem is jönnek a megjegyzések :))) Egyébként sincs semmi köze másnak ahhoz, hogy az én gyerekem (vagy bárki másé) mikor és mit kap enni...
2010. jún. 3. 11:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Persze én sem mondogatom, csak ha szóba kerül a dolog.
2010. jún. 3. 11:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, én is úgy gondoltam! nem fontos senkinek tudnia, mikor és épp mennyit eszik a gyereked :))) Főleg, az okoskodóknak nem kell tudniuk :))) Rám is néha úgy néznek, mint aki a Marsról jött, mert még szoptatom a lányomat... már nem érdekel senki, az a fontos, hogy a gyereknek jó legyen :)))
2010. jún. 3. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!