Kezdek besokalni?
Figyelt kérdés
már nagyon nagyon csömöröm van a sok viztöl teátol amit innom kell persze a jo célért. de már a hányinger kerülget ha az innivalora gondolok. imádok szoptatni de egy kicsit besokaltam. mennyit igyak vagy hogy hogy meg is maradjon a tejmennyiségem2013. máj. 31. 10:13
11/13 anonim válasza:
A túl sok folyadék (amennyi már nem esik jól) kontraproduktív. Inkább sokszor keveset igyál, mint kampányszerűen nagy mennyiségeket. Semmi gondod nem lesz.
12/13 Agica792 válasza:
Hát az elején én is ittam ,mert azt mondták,de én nagyon hamar meguntam,mert nem vagyok egy nagy ivó,van,hogy napi fél liter is elég.Nem is ittam sokat soha mégis van tejem 11,5 hós a babám és mai napig szopizik pedig a családban senki nem szoptatott 3 hónapnál tovább,úgyhogy szerintem nem folyadékfüggő.Ja és én nem is fejtem soha,csak igény szerint szoptatok.
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen csajocák!!!!!!!!
2013. jún. 2. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!