Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem szoptathatok három napig....

Nem szoptathatok három napig. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Olyan gyógyszert kellett bevennem ami mellett 72 órán át nem szoptathatok. Három óránként fejek és irány a lefolyó. Mennyi az esélye, hogy leszokik a babám a ciciről? A védőnőm szerint csökkenni fog a tej mennyisége mert úgysem tudok olyan hatékonyan fejni mint amilyen hatékonyan szopik a baba. Mondjuk szerintem is. Aki már járt így, mit tett, hogy aztán minden visszakerüljön a régi kerékvágásba? A babám elmúlt 4 hónapos!
2009. okt. 6. 14:33
 1/4 anonim válasza:
Ha nem sikerül hatékonyan lefejni a tejcsit akkor tedd meg gyakrabban szerintem. A tejtermelés alapfeltétele kismamáknál a bőségesnél több folyadék és bőséges étkezés. Ha ez megvan akkor nem hiszem, hogy gond lehet 3-4 nap alatt...
2009. okt. 6. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem nem lesz gond sem azért hogy a baba leszokna sem azért hogy a tej mennyisége csökkenne. fejd 2-3 óránként (éjszaka is kelj fel legalább 1x), igyál sokat és ne aggódj. 23 km védőnő
2009. okt. 6. 15:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem addig másik kismamától hozz tejet, nem hiszem hogy baba elfelejti a cicit.
2009. okt. 6. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Figyelj!!a kisfiam rosszul szopizott és kisebesítette mind a 2 mellbimbóm!!3nap kellett hogy rendbe jöjjön!!addig fejtem és cumisüvegből kapta meg!!nem szokott le a ciciről, ugyanis már 3 napja újra szopizik!!ilyen rövid idő alatt nem lehet gond!!!!sok sikert!!és kitartást alefejéshez, engem kikészített az a pár nap!!:(2,5 hetes manó anyuja
2009. okt. 7. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!