Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hagyta már valaki a 6 hetes...

Hagyta már valaki a 6 hetes anyatejes babáját majd' 1 napra otthon?

Figyelt kérdés

10 éves osztálytalálkozóm lenne vidéken és azon tanakodunk férjemmel, hogy meg tudnánk-e oldani valahogy azt, hogy én elmenjek. Ha jönnének ők is, akkor az kényelmetlen a babának (3 óra le, ott nem tudnak mit csinálni és 3 óra vissza). Ha egyedül mennék, akkor lefejt tejjel kéne déltől estig etetni (kérdés, hogy elfogadja-e majd) és nem lennék itt, ha bármi gond van és cici kell...

Mennétek (és ha igen miképp) vagy kihagynátok?

Köszönöm!

2009. okt. 5. 22:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
Ha megy a cumisüvegből evés (előtte próba), akkor menj! Ettől az egy naptól nem lesz "lelki sérült", Te viszont kimozdulsz végre, utána feltöltődve folytathatod a babázást.
2009. okt. 6. 08:40
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Utolsónak teljesen igaza van.
2009. okt. 6. 08:47
 13/22 anonim ***** válasza:
45%

Én nem merném lehet hogy nagyon hiányozna neki a megnyugvás a cicin.4 hetes volt a kisfiam mikor elmentem a boltba kb. fél órára,na pont ez idő alatt olyan ordítást rendezett ,mire hazaértem berekedt.

Ilyen pici babánál nem lehet tudni milyen napja lesz.

2009. okt. 6. 08:48
 14/22 anonim ***** válasza:
60%

Azért itt nem csak a tejcsi a kérdés.

Ellesz a babád nélküled?

Mert az enyém legfeljebb az apjával hajlandó 1-2 órát eltölteni (amíg a fodrásznál ülök), de másnál 20 perc után üvölt, amíg vissza nem kap engem, vagy utánam nem hozza pl. a nagyapja a konyhába.

És el sem mentem otthonról.

Szóval ezt is mérlegeld. Nehéz döntés, mert én is szívesen elmentem volna lakodalomba és egy rendezvényre, de 4 illetve 7 hetes volt a gyerekem és nem tudtam menni.

2009. okt. 6. 09:10
 15/22 anonim ***** válasza:
71%

na, megjelentek az ősanyák, éjjel-nappal szoptatók :)))

nyugodtan menj el, HA a babád eszik cumisüvegből is!

tényleg nem lesz lelki sérült, és nem egy idegennel lesz, hanem az APUKÁJÁVAL :) (az én férjem mindig meg tudja nyugtatni a babámat, korábban is, most is. gondolom, a te férjed is remek apuka :) )

menj el nyugodtan!!!!!!

2009. okt. 6. 09:55
 16/22 anonim ***** válasza:
40%
kedves utolsó,ha csak sértegetni tudsz akkor inkább maradj csenben,ősanya ám a ....a kérdés azoknak is az volt akik máshogy vélekednek mint kiskegyed.vannak olyan anyák is akik nehezen hagyják magukra 6 hetes babájukat,és lehet,hogy hihetetlen neked de ettől még jó anyák ám.itt nem 1 óráról van szó,és persze nagyon öszetett a kérdés,mint ahogy a válaszok is.tartsd tiszteletben más véleményét.
2009. okt. 6. 11:02
 17/22 anonim ***** válasza:
84%
Vidékről mentem Pestre 6 hetes kontrollra.Az út az állomásra 2x20 perc,vonatozás 2x1óra,utazás a fővárosban 2x20perc.Dokira várás 2 óra.Rossz anya vagyok,mert otthon maradt a gyerek?Ez a rángatás jobb lett volna?Apuka mindent elrendezett,ja és ez 16 éve történt,még mobil sem volt!
2009. okt. 6. 11:09
 18/22 anonim ***** válasza:
54%

A dokihoz menés fontos dolog,na,de egy osztálytalálkozó????

Kit érdekel?Pláne,h egy6 hetes babát kéne otthon hagyni??!!!!

Én biztos nem mennék el.Annak a csöppségnek még anya mellett a helye.Persze,h az apja is meg tudja etetni,de mi van ha úgy elkezd sírni-sose tudhatod- h csak anyuka tudná megvígasztalni?

Akkor haza rohansz?

Hát,ha neked annyira fontos ez akkor menj.

De szerintem most a baba az első.

Pláne hogy még ilyen picike.

2009. okt. 6. 13:38
 19/22 anonim ***** válasza:
47%

Én nem mennék. Max.1-2 órára otthagynám,de egy napra biztos nem. Lelkiismeretfurdalásom lenne.

Csak egy buliról van szó.

Nekem most lesz aktuális.fél óra innen az út,a babám 4hós,de nem akarom itthagyni.

2009. okt. 6. 21:30
 20/22 anonim ***** válasza:
61%
Figyelj ahogy érzed de nyugodtan menny el. Babának nem lesz semmi gondja apa is le tudja nyugtatni, és nem kell azon agyalni mi lesz ha sírni kezd, apa ott van, megnyugtatja elmennek sétálni vagy valami.
2009. okt. 7. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!