Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hagyta már valaki a 6 hetes...

Hagyta már valaki a 6 hetes anyatejes babáját majd' 1 napra otthon?

Figyelt kérdés

10 éves osztálytalálkozóm lenne vidéken és azon tanakodunk férjemmel, hogy meg tudnánk-e oldani valahogy azt, hogy én elmenjek. Ha jönnének ők is, akkor az kényelmetlen a babának (3 óra le, ott nem tudnak mit csinálni és 3 óra vissza). Ha egyedül mennék, akkor lefejt tejjel kéne déltől estig etetni (kérdés, hogy elfogadja-e majd) és nem lennék itt, ha bármi gond van és cici kell...

Mennétek (és ha igen miképp) vagy kihagynátok?

Köszönöm!

2009. okt. 5. 22:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
39%
Ha csak ezek a lehetőségek akkor én nem mennék.Nem is lennék egy percig sem nyugodtan,annyira aggódnék a gyerekemért.Nem tudnám magam jól érezni.Nekem a harmadik is elmúlt már 1 éves,de nem rég kezdtem csak apára ráhagyni 1-2 órára.Én mindig vittem viszem magammal őket ahova lehet,ha nem én sem megyek.Én ilyen aggódós vagyok.De nálunk sosem okozott gondot az utazás.A nyári babáimmal már 2 hetesen a balcsira jártunk egész napokra kirándulni.Nagyon jól aludtak a kocsijukban,meg vettünk utazó ágyat is,ha messzebbre mentünk az nagyon kényelmes.
2009. okt. 5. 23:01
 2/22 anonim ***** válasza:
40%
Én nem mennék.6 hetesen még nagyon picike.A fontossági sorrend övé az elsőbbség.Majd ha picit nagyobb lesz ráértek szórakozni.
2009. okt. 5. 23:40
 3/22 xStefix ***** válasza:
49%

Én sem mennék, pontosan az általad is leírt okok miatt.

Az én lányom 19 hónapos, még naponta 3-4x szopik és még soha nem mentem el mellőle néhány óránál hosszabb időre. Biztosan van, aki másképp gondolja/csinálja, de én (is) így vagyok nyugodt.

2009. okt. 5. 23:54
 4/22 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem neked kell eldöntened, hogy akarsz-e menni, vagy sem. A babát 6 hetesen is otthon tudod hagyni a férjedre (kincs egy ilyen partner!:) ), ha van lefejt tejed hidd el, a pici megeszi cumisüvegből is. Szerintem egy nap nem a világ, én nem görcsölnék rá ennyire, mint az előttem szólók, bár megértem őket is.

Ha úgy döntesz, mész, vigyél magaddal fejőgépet és steril zacskókat, vagy üvegeket, amiben tudod tárolni a tejet, illetve egy hűtőtáskát, hogy hidegen legyen a tej egyből. Mindenképpen fejned kell majd, és nem az elapadástól való félelem miatt, hanem mert annyira meg fog telni a melled, hogy muszáj lesz.:)

Érezd jól magad akár így döntesz, akár úgy és ne bánd a másik lehetőséget!

2009. okt. 6. 01:14
 5/22 anonim ***** válasza:
39%

Biztos nem hagynám otthon.

Ez csak egy osztálytali.....

Èn biztos nem gondolkodnék rajta.Otthon maradnék.

2009. okt. 6. 07:21
 6/22 anonim ***** válasza:
86%
Mentem már igy hogy 2 hónapos volt a fiam, nagyihoz átvittem kapott lefejt tejet mi meg apával este 10 körül jöttünk is. Mire haza értünk már aludt. Szerintem nyugodtan mennyetek el, nektek is kell egy kis kikapcsolódás, de te döntesz.
2009. okt. 6. 07:33
 7/22 anonim ***** válasza:
57%
én sem mennék,kihagynám amit tuti megértenek majd az osztálytársaid.pont azért amiért irtad is,hogy váratlan dolgok is történhetnek,nem is biztos,hogy elfogadja a lefejt tejet,bár ezt kipróbálhatjátok elöbb is.viszont nyugodt nem lennék,az biztos.
2009. okt. 6. 07:51
 8/22 anonim ***** válasza:
69%
Attól hogy szopizik még elmehettek hisz nem több napra mentek. Nem lesz semmi gond.
2009. okt. 6. 08:06
 9/22 anonim ***** válasza:
66%
szia!szerintem úgy hogy még nem próbáltátok üvegből etetni elég rizikós,ugyanis az én babám nem fogadja el.ha el is mész előtte talán meg kellene próbálni.
2009. okt. 6. 08:11
 10/22 anonim ***** válasza:
75%

szerintem menj el nyugodtan, de előtte mindenképp próbáld ki, hogy cumiból eszik-e rendesen, akkor nem fog gyötörni annyira a lelkiismeret.

attól nem leszel rossz anya, mert a babád nem egészen egy napra csak az apukájával marad!

2009. okt. 6. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!