Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináltatok mikor több...

Mit csináltatok mikor több típusú tápszerből egyiket sem ette meg a babája?

Figyelt kérdés
Kiegészítésnek szeretném a tápszert használni, mert estére már elég kevés tejem van. Próbáltuk a Babe HA-t és a Milumil HA-t, és egyiket sem volt hajlandó megenni. Járt már így valaki, ha igen végül melyik HA tápi vált be? Most azt csinálom, hogy este eszik amennyit sikerül, leteszem aludni, vagy ha még nem álmos játszom vele, 2-3 óra múlva megint megetetem, ha alszik akkor is (nem kel fel, a szopórelex alvás közben is működik).
2009. okt. 5. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem írtad mennyi idős. Ha féléves elmúlt akkor kezd hozzátáplálni, almát, a frissenkészített tuti ízleni fog neki. Tápszert semmiképp nem adnék, inkább próbáld rendszeresen fejni a melled és gyűjtsd neki. Ha puha a melled, vagy nem bírsz frejni, attól még hidd el van annyi tejed elegendő amennyi a kixcsinek kell, ritkíthatod is az étkezéseket sokból 5 re aztán 3ra, aztán esti szopi, nekem 2 évesig szopizott, tápszer semelyik. szereti az édeset, a gyümölcsöket.
2009. okt. 5. 19:09
 2/7 A kérdező kommentje:
19 hetes a kislányom.
2009. okt. 5. 19:22
 3/7 Bea24 ***** válasza:
Én sajnos nem tudok szoptatni és tápszert kell adnom.A kislányom most a harmadik félét eszi,azt javaslom próbáljatok ki egy nem (HA) hypoallergén tápszert, az enyém sem ette meg.
2009. okt. 5. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért esztek HA-st? Indokolt?

Az én kislányom semmilyen tápszert nem volt hajlandó 2 hónapos kora után elfogadni. Pedig támogattam volna. Akkor szinte óránként szoptattam napközben, szerencsére az éjszaka nyugis volt, 1x, max 2x kelt. Aztán én ennyi idősen elkezdtem a hozzátáplálást. Hosszú távon ezt te sem fogod bírni.

És én még mindig szoptatom. Most 8 hónapos.

2009. okt. 6. 12:31
 5/7 A kérdező kommentje:
A párom tejalergiás, és ezért írtak fel HA tápszert. Szerencsére csak kiegészítésnek kellene, mert esténként, már elég kevéske a tejem. A hozzátápálás elkezdését, 5 hós korban kezdhetem el, mivel kizárólagosan anyatejes, eddig csak 1x evett BEBA HA tápszert, azóta sem eszi meg. Ma írtak fel SINLAK tejpépet, meglátjuk, ez hogy fog izleni neki.
2009. okt. 6. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Kizárólagosan? dehát már evett tápszert?!Semmi baja sem lesz ha almával megkóstoltatod. Az anyatejtől is produkálhat furákat székletügyileg. Ne aggódj, ne idegeskedj, mert attól is apadhat a tejed. A fejés segít, nem kell hogy sok kijöjjön, csak rendszeres legyen a szopik előtti vagy utáni masszázs.
2009. okt. 7. 14:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyszer sikerült ennie 60 mltápszert és azótasem.
2009. okt. 7. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!