Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen tápszert eszik a...

Milyen tápszert eszik a babátok XI. és XXII. kerületi lakos kismamaák?

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha már nem ott lakom, nem is válaszolhatok? :o) Nem igazán értem a kérdés miértjét...
2009. okt. 5. 16:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Ajándékba adnék egy bontott csomag Beba HA tápszert, Kb: még 300g, mert a kislányom nem eszi meg. Csak ezt így nem tehetem fel kérdésnek, mert törlik. Igazából bárki írhat, csak a Campónánál illetve a Kosztolányin tudnám oda adni. A tápszert 09.09.21-én bontottam fel, ezen a héten még használható. Sajnálnám kidobni.
2009. okt. 5. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Így már értem, köszönöm a reagálást! A kisfiam Humana Baby-fit 1-et eszik, remélem találsz majd olyan anyukát, akinek megfelel a Beba. Köszönjük a kedvességedet, tényleg kár lenne kidobni, nem két fillért hagy ott az ember a patikában...
2009. okt. 5. 20:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Szia! Elsőként próbáltátok ezt a tápszert, vagy több próbálkozás után sikerült rátalálni. Az én babám sem a Babe HA, sem a Milumil HA tápszet nem eszi meg. És nem tudom melyik legyen a következő melyiket kipróbáljuk, mert receptre is 2000 forintba kerülnek, és nem tudom melyik válna be.
2009. okt. 6. 10:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi elsőre próbáltuk ki a Humana-t, nagyon szívesen eszi az első kortytól kezdve. Sajnos nem tudom neked megmondani, hogy mennyi az ára receptre, mert mi mindig egy csomó mással együtt vesszük a gyógyszertárban (popsikenőcs, Sinlac, tejpép...), de ha bemégy a patikába, előzetesen, vásárlás nélkül is meg tudják neked mondani, hogy mennyi lenne az ára felírva. Hát igen, ha egy mód van rá, nem fizet ki az ember hatalmas összegeket még akkor sem, ha tuti biztos abban, hogy azt legalább megeszi az ember. Miért is ne legyen olcsóbb, ha van rá lehetőség?
2009. okt. 6. 14:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Ma felírták a sinlac-ot, és evett belölle. Én is megkostóltam, ennek már jobb íze van.
2009. okt. 7. 00:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, határozottan finom, felnőtteknek is ajánlják pl. a vegetáriánus táplálkozás kiegészítésére és emésztőszervi bántalmak esetén. Nem kimondottan tápszer, inkább tejpép-szerűnek mondanám. Nem tudom mennyi idős a babád, de ha már ehet glutént, ajánlom, hogy főzz neki tejbegrízt tápszerporból. A kisfiam nagyon szereti: nem a dobozos "mű", és még olcsóbb is.

(2,5 dl vizet felforralok, 2,5 evőkanál grízt főzök benne. Amikor már majdnem kész, cukrozom (ízlés kérdése, mennyit teszek bele, és a cukrozás után ehhez az adaghoz 10 kanál tápszerport keverek. Ezután tányérba öntöm, és lehet kakaózni, fahéjazni, vagy esetleg gyümölcsöt tenni bele/a tetejére, de csak úgy magában is fogyasztható)

Zétény imádja.

Nekünk azért van ennyi lehetőségünk, mert a kisfiam már egy éves, de a mai álláspont szerint glutént már 5-6 hónapos kortól kaphat )lásd pl. babakekszek)

2009. okt. 7. 07:56
 8/8 A kérdező kommentje:
4 hónapos múlt, de köszönöm a receptet, elrakom késöbbre.
2009. okt. 9. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!