Ha budapesti 4. kerületi lakos vagyok, de a választott orvosom a János Kórházban dolgozik, akkor szülhetek ott?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 08:19
1/5 anonim válasza:
Persze. Én nem budapesti vagyok, nem is oda tartozom, de a Szent Imre Kórházban szültem.
2/5 anonim válasza:
Én megkérdeztem,mert Budakalászi voltam a terhesség idején,és így a János tartoztunk,de én a Margitban akartam szülni,és azt mondta a védőnő,hogy a terhes kis könyv hátuljába írja be a szülészorvosom,hogy a Margitban fogok szülni,különben a mentő lehet,hogy automatikusan a Jánosba visz.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon gyorsak voltatok :)
2010. júl. 23. 08:27
4/5 anonim válasza:
Nincs jelentősége már annak hol laksz. A lényeg, hogy az orvosod hol praktizál. Én sem Bp-i vagyok már, de mégis ott szültem.
Bár ha mentővel fogsz bemenni annak érdemes utánajárni ők hová és milyen feltételekkel szállítanának pl. vészhelyzet esetén.
5/5 anonim válasza:
ugyan lehet hogy kicsit off: dea János szuper kórház! A szülőszoda mint egy wellness szálló :) a szülésznők nagyon kedvesek -ha nincs fogadott akkor sem lesz gond-. Szép szülést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!