Kismamaák! Mennyire fontos a kiszolgálás egy bababoltban? Létezik olyan bolt, ahol tényleg kedvesek és mindenben tudnak segíteni?
Mi is több boltot végiglátogattunk.
Bergon- úgy kell eladót vadászni, de a termékeket körbe tudod járni, megtapogatni. Az árak hülyén vannak kirakva, vagy nincsenek feltüntetve.
Mária bababolt- azonnal kapsz törzsvásárlói kártyát, az eladók nagyon kedvesek, segítőkészek, türelmesek, válaszolnak mindenre, de szerintem túlzsúfolt a bolt, az olcsóbb kiságyakat meg se tudtuk nézni, mert fel voltak pakolva a polc legtetejére. Itt a ruháktól kezdve mindent megkapsz, de vannak dolgok, amit nem itt érdemes megvenni. (Kifogó, lepedő, ágynemű, Tena betét stb.)
Kika- drága, mint a vesztés. Az olcsóbbak rettenetesen gagyik, a jobbakat meg horribilis áron adják. Eladót szintén vadászni kell.
Brendon- ha nem mész az eladóhoz, magától nem jön oda. Mi miután segítséget kértünk, nagyon aranyos volt az eladósrác, mindent végigmutogatott amit kértünk, sokat magyarázott. Vannak jó áron termékek, de ruhákat nem érdemes szerintem ott venni nagyon drágák, bár ez egyénfüggő....
Bippa- ezt dicsérték nekem, de oda nem mentünk el, nekünk messze van.
Szia!
A kérdésre nem tudom vélaszolni,h Pesten van e ilyen hely! De a tapasztalatomat szeretném veled megosztani! Sztem a bababoltokban abszolult szakképzetlen alkalmazottak vannak és még csak nem is segitőkészek! Sztem ez felháboritó!
Én a 7.bababolt után találtam a lakhelyünktől elég messze egyetlen egy olyan helyet ahol mindenről mindent tudnak és segitőkészek is!
Én a Babaszafarit ajánlom, nagyon kedvesek, készségesek, nem túl nagy a bolt, de mindent megmutatnak, és nem zavarja őket, ha órákig próbálgatod a babakocsikat. Van honlapjuk is, ott meg tudod nézni, árulnak e ott olyan dolgot, amit keresel (ruhát pl. nem árulnak).
A Budaörsi Brendonban is vannak értelmes eladók, igaz, hogy tényleg vadászni kell őket, de ha már találtál egyet, segíteni fog.
A Mária Bababolt nagyon zsúfolt, igaz, hogy nagy a választék, ha van türelmed, érdemes megnézni, az eladók általában itt is készségesek.
Szia!
Én is Szegeden a Brendonban szoktam vásárolni,nekem még nem volt problémám az eladókal.Mosolyogva kérem,hogy segitsen valamit megtalálni.........eddig még mindig kedvesen,barátságosan szolgáltak ki!
Remélem találsz egy üzletet ami neked megfelel!!!!
Kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!