Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Most akkor hogyan csináljam?...

Most akkor hogyan csináljam? 3 hónapos a babám, az ő számára elégnek bizonyul a tejcsi.

Figyelt kérdés
de én szeretnék a fagyasztóba eltenni.hogyan fejjek ahhoz,hogy megnöveljem a mennyiséget?Általában 2-2,5 óránként eszik.a nap elején egy ciciből,délután már 2 ciciből.egyáltalán mindenkinél növelhető a tejtermelés?medela mini elektromos mellszívóm van..azt hiszem minden infót leírtam...ja és szedem az urtica urenst,tehát engem most a fejés menete érdekelne,mikor ,hogyan stb...
2009. okt. 5. 11:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Minden szoptatás után fejjél, állítólag akkor is ha nem jön belőle semmi, mert a baba mindent kiszívott. Én nekem is kevés a tejem, de minden szopi után nem fejek, egyrészt mert addig mit csináljak a babával, sírni nem akarom hagyni, mástrészt mert mérhetetlen mennyiség jön le, max 5 ml, azért meg nem pancsolok utána. Nálam azt hiszem hogy a hátsó, a zsíros tejet nem tudja kiszívni a mellszívóm (Avent kézi). Én azt csinálom, hogy a baba elalszik mondjuk 8-kor, én még fent maradok , és kb 11 körül lefejem a tejet, és másnap megkapja pótlásnak.
2009. okt. 5. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!