Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan kell csinálni?

Hogyan kell csinálni?

Figyelt kérdés
A babám már nem hajlandó szopizni. Most 4 hónapos. Eddig is csak este elalváskor és éjjel szopott. Most pár napja már akkor sem fogadja el. Minden nap szívjam ki mellszívóval a tejet teljesen vagy csak annyit, hogy ne húzódjon, fájjon a mellem? Vagy hogyan kell csinálni, hogy elapadjon a tej és ne gyulladjon be a mellem?
2013. máj. 24. 10:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért akarod,hogy elapadjon a tejed?Miért nem fejed le neki,és adod oda üvegből?Még csak 4 hónapos,jól jönne neki még az anyatej!
2013. máj. 24. 10:42
 2/9 A kérdező kommentje:

Tudom, de nem fogadja el úgy sem :( Próbáltam azt is.

Így meg nem tudok mit tenni sajnos :(

2013. máj. 24. 11:00
 3/9 anonim válasza:

Szerintem is az a legjobb, ha mindig lefejed és odaadod! Ettől jobb nincs! És a pénztárcát is kíméli! Sokan csinálják, akiknek a baba szopisztrájkol, vagy vmi betegség miatt nem tud szopizni! Egyébként üvegből eszik rendesen? Vagy hogy eteted?(gondoltam itt kiskanál, fecskendő) Mert még lehet, hogy valamikor rájön, hogy az neki a legjobb!

Ha pedig te nem szeretnéd folytatni, akkor szerintem mindig csak annyit fejj, hogy ne feszüljön. Mert ha teljesen kifejed mindig, akkortermelődik. (de az én véleményem, hogy anyatejet kapjon az a babuci! Neki az a legjobb!!!)

2013. máj. 24. 11:03
 4/9 anonim válasza:

Utolsó vagyok. Bocs, de még nem látszódott, amit írtál.

Nem lehet, hogy a hőfokkal van a baj? Nagyon finnyásak tudnak rá lenni! Más tejét vagy ttápszert kap?

2013. máj. 24. 11:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Tápszert kap születésétől fogva, mert mindig is kevés volt a tejem.

Üvegből rendesen eszik.

Szerintem a hőfokkal sincs baj.

Nem tudom, mi lehet. :( Lehet nem ízlik neki, van ilyen egyáltalán? ...

2013. máj. 24. 11:08
 6/9 anonim válasza:
Érdekes! Lehet, hogy hozzászokott ahhoz az izhez! Az pedig, hogy nem akar szopizni, a cumizavartól lehet. Jobban szereti, mert nem kell érte annyira megdolgozni érte. Mondják, hogy ha megjön a mensi, akkor pár napig megváltozik az íze és akkor nem annyira szeretik. Ez nem lehet? (még mindig az utolsó)
2013. máj. 24. 11:15
 7/9 A kérdező kommentje:

Még nem jött meg.

Nem tudom mitől van ez...

2013. máj. 24. 11:57
 8/9 xStefix ***** válasza:

Ez valószínűleg cumizavarból kialakult szopási sztrájk lesz. Namost még ilyenkor is van/lehet megoldás (szopizás), de ehhez mindenképp szakmai segítségre lenne szükséged, mert egyedül piszok nehéz kitartani, főleg lelkileg. Megmondom őszintén, én biztosan megpróbálnám még ezt, főleg, ha a baba nem fogadja el a lefejt tejet, mert akkor tényleg csak a tápszer maradna... ami ugye sajnos kevesebbet tud, viszont drágább. De ezt te is tudod.

De ha mindenképp be akarod fejezni, akkor igen, egyre ritkábban és kevesebbet kell fejni, úgy apad el.

2013. máj. 24. 13:47
 9/9 xStefix ***** válasza:
Ja igen, a frissen fejt tejet se fogadja el, vagy az olvasztottat?
2013. máj. 24. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!