Ki miben szoptat éjjel?
Figyelt kérdés
Én igény szerinti szoptatás hive vagyok de éjjel egy száll bugyiba vagyok csak mert a baba mellettem van önkiszolgáló rendszer müködik.2013. máj. 22. 08:50
1/7 anonim válasza:
Amíg hűvösebb volt,addig gombos hálóingben,most már meztelenül (nyáron mindig meztelenül alszunk).
A kiságy az ágyunk mellett van,így csak átveszem magam mellé,van karfája az ágynak,így már ott is marad,úgy alszunk tovább hármasban.
2/7 anonim válasza:
Egy szál bugyi, baba mellettem volt az ágyban
3/7 A kérdező kommentje:
akkor jo nem csak én vagyok ilyen :):)
2013. máj. 22. 08:59
4/7 anonim válasza:
én egy ici-pici kombinéban alszom aminek nincs pántja,baba mellettem de reggelre csak bugyi marad rajtam:)
5/7 anonim válasza:
Bugyi melltartó:)
Melltartó muszály mert 1 hete szültem és nagyon folyik a cicim:)
6/7 anonim válasza:
Én nem tudom csak bugyiban lenni, fázós vagyok. Pizsama van rajtam. Igény szerint szoptatok, de szerencsémre az igény nappal 3-4 óra, éjjel meg alszik 6-8 órát is, így fejni kell.
7/7 xStefix válasza:
Télen elöl gombos hosszú pizsama, nyáron rövidnaci és elöl gombos vékony ing. Mivel együtt alszunk és fekve szoptatok, nekem éjjelre nem kényelmes a pántos top. De fázom is, úgyhogy a pucérkodás se jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!