Szoptat még valaki éjjel, akinek 8-9 hónapos a babája?
Figyelt kérdés
Az én kisfiam még minden éjjel kétszer szopizik félálomban, a szemét nem nyitja ki, csak tátog.Ha viszont nem kap cicit, csak cumit, felébred és sír. Nem érzem tehernek egyáltalán, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre.
2009. aug. 7. 17:15
1/8 anonim válasza:
Hát biztos lesz olyan aki lepontoz, de az én kisfiam 15 hónapos és 1x min. még ő is szopizik éjjel. Ha foga jön akkor 2x is. Én sem érzem tehernek, neki még cumija sincs, csak én vagyok neki (nem azért mert én nem akartam, hogy cumizzon,hanem mert ő nem fogadta el.Néha biztos könnyebb lenne, ha cumizna).
2009. aug. 7. 17:20
2/8 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam 8,5 hónapos.
Az utóbbi időben ő is nyűgösebb éjjel,ezért,ha a cumi nem elég,akkor inkább megszoptatom.
De én ezt a melegnek tudom be.
Általában este 9kor alszik el,és 3kor,vagy 5 körük szokott megébredni így.
Nekem ez egy kicsit furcsa,mert 2-6 hónapos koráig este 7től reggel 7ig aludt és nem kért enni.Amint nyár lett,felborult a napirendünk.
2009. aug. 7. 17:21
3/8 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam, nem vagyok egyedül...Szerintem az én fiam sem egyhamar válik meg ettől a jó szokásától.:)
2009. aug. 7. 17:24
4/8 anonim válasza:
Az én kisfiam is szopizik éjjel (8 hónapos), sajnos 3-4 alkalommal is. Ez kb. 2 hónapja megy, ahogy kezdtek jönni a felső fogai. Ha nem kap cicit égtelen ordításba kezd. Hulla fáradt vagyok :-(
2009. aug. 7. 17:25
5/8 anonim válasza:
Nyugodj meg. az én fiam ilyen iddősen3x biztos fenn volt.Most 18 hónaposan 1x 2x.
2009. aug. 7. 17:28
6/8 anonim válasza:
Ja és csak szopival alszik vissza.
2009. aug. 7. 17:29
7/8 anonim válasza:
10 hósak vagyunk 2x ébred. Csak szopira alszik vissza
2009. aug. 8. 20:38
8/8 xStefix válasza:
Mi is gőzerővel ébredtünk még ekkortájt, igaz, csak 11 hósan aludtuk át először az éjszakát (amikor elkezdtem végre igény szerint szoptatni:). Azóta, ha nagy meleg van és főleg, ha fogzunk, időnként mi is kelünk még, de általában csak 1x (bár néha több órán át virrasztunk). Én adok neki cumit - újabban nehezen bírom az éjszakázást - és legtöbbször használ is. Ha tényleg éhes/szomjas, akkor rövid idő múlva úgyis riadót fúj és ha rendesen felébredt, akkor nálunk is csak a szopi az altató.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!