Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Fejek hogy legyen egy kis...

Fejek hogy legyen egy kis muníció ha kell csupán egy kérdés merül fel ha naponta kétszer fejek csak az első 60ml azonnal lefagyasztom hozzá önthetek e kővi adagot vagy ugy nem szabad?

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, úgy nem szabad, mert megolvasztja a fagyasztottat és az olyan mintha kiolvasztanád és visszafagyasztod. De miért nem várod össze a kettőt a hűtőben és fagyasztod őket egyszerre?
2013. máj. 14. 08:32
 2/5 A kérdező kommentje:
jo kérdés.... talan igy egyszerübbnek tünik nekem de ha nem szabad akkor nem fogm ezt csinalni de igen kezdő vagyok ebbe
2013. máj. 14. 08:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Én úgy csinálom, hogy összevárok több adagot.

Mivel hűtőben 1 napig lehet tárolni, ezért össze lehet önteni több fejést. Csak a frisset ne öntsd rá a hűtöttre, hanem külön hűtsd le, és a hideg tejeket már össze lehet önteni. És így nagyobb adagot tudsz fagyasztani.

2013. máj. 14. 08:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsi az offert: ha nem hasznalsz kozpontozast (irasjelek, mint: , ; .), nagyon nehez megerteni, h mit irsz.
2013. máj. 14. 08:59
 5/5 anonim ***** válasza:
A fagyasztotthoz nem szabad hozzáönteni. A hűtő aljában gyűjtött, már hűtőhidegre hűlt tejhez is csak akkor, ha ez az új adag is lehűlt már a hűtő hőmérsékletére, akkor szabad összeönteni és így együtt fagyasztani. Ez a szabályos eljárás
2013. máj. 14. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!