Nincs elég tejem?
Figyelt kérdés
4 hetes a lányom 1 hete csak egyfolytaban szopizna 30 pecenkent oranként akar orakig is.semmit nem tudok mellete csinalni csak szoptatok de azt látom hogy ehes pedig menyisegre van tejem de nem lakik jol.probaltam a tapszert mellé nem eszi megplusszba meg hasfájos is a dragam,mit csinaljak?2013. máj. 13. 19:42
1/7 anonim válasza:
lehet növekedési ugrás, nem tudom talán 1-2 hétig tart ez (tudom ez nem vígasz) de aztán beáll a rend. hasfájásra ajánlják a szélcsövet, infacolt, espumisant, baby calm cseppet és még sok mindent.
2/7 A kérdező kommentje:
hasznalok szelcsovet de nem akarom hogy hozza szokjon meg infacolt de nem igazan hat.A teaktol meg még jobban faj a hasa
2013. máj. 13. 19:47
3/7 liony20 válasza:
én is rengeteget szoptattam a fiamat és havonta 1 kgmot hízott úgyhogy volt rendesen tejem eg yidő után ténleg beállt a rendszer a hasfájásra meg az espumisant ajánlanám nálunk az nagyon bevállt
4/7 anonim válasza:
Mindkét mellből szoptatsz? Ha igen, akkor fontos, hogy mindig ugyanarra a mellre tedd vissza, ahol az előző szopi után abbahagytad, hogy hozzájusson a zsírdús, hátsó tejhez is. Meg azért is fontos, mert ha a félig emésztett tejre rászopizza a könnyű, cukros első tejet hamar, akkor az megfájdíthatja a pocakot.
Ha nem, akkor próbáld előfejni egy kicsit, hogy ne "igyon" annyit evés előtt.
Az első időszak erről szól, valóban egy végtelen szoptatás, de beáll hamarosan!
Nincs segítséged, aki a házimunkát végezné helyetted?
5/7 anonim válasza:
Neki a cici a meghosszabbított köldökzsinór, tehát ha cicizni akar, nemcsak az éhségtől lehet, hanem mert megnyugvást keres. Lehet növekedési ugrása is, ha igény szerint szopizhat, mindig lesz elég tejed neki.
6/7 anonim válasza:
Valóban ez növekedési ugrás lesz, fejj jó sokat, ha nem is jön, csak ingereld, és szoptass minél többet. Be fog állni, ne aggódj, a tápszert felejtsd el, amíg én tudatlan voltam a témában, én is megpróbáltam a tápszert, de a babám konkrétan kihányta, tudta, hogy az nem jó neki....ezután én is lenyugodtam, és helyreállt minden. Sokszor van ilyen hogy elfárad a test a tejtermelésben, ilyenkor nagyon sok pihenés kell, és sok inger a cicinek, ez a kettő a fő kulcsa a dolgoknak.Hasfájásra szerintem nincs igazán hatásos megoldás csak az idő...nekünk4-5 hónaposan múlt el, de a hozzátáplálás megkezdése óta még mindig vannak néha pukigondok....idő és türelem
7/7 A kérdező kommentje:
tapszert kapot a babam a szopi mellé ugy tunik keves a tejem neki mert ettöl vegre alszik nagyokat 3 orankent eszik
2013. máj. 16. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!