Nincs elég tejem?

Figyelt kérdés
4 hetes a lányom 1 hete csak egyfolytaban szopizna 30 pecenkent oranként akar orakig is.semmit nem tudok mellete csinalni csak szoptatok de azt látom hogy ehes pedig menyisegre van tejem de nem lakik jol.probaltam a tapszert mellé nem eszi megplusszba meg hasfájos is a dragam,mit csinaljak?
2013. máj. 13. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet növekedési ugrás, nem tudom talán 1-2 hétig tart ez (tudom ez nem vígasz) de aztán beáll a rend. hasfájásra ajánlják a szélcsövet, infacolt, espumisant, baby calm cseppet és még sok mindent.
2013. máj. 13. 19:44
 2/7 A kérdező kommentje:
hasznalok szelcsovet de nem akarom hogy hozza szokjon meg infacolt de nem igazan hat.A teaktol meg még jobban faj a hasa
2013. máj. 13. 19:47
 3/7 liony20 ***** válasza:
én is rengeteget szoptattam a fiamat és havonta 1 kgmot hízott úgyhogy volt rendesen tejem eg yidő után ténleg beállt a rendszer a hasfájásra meg az espumisant ajánlanám nálunk az nagyon bevállt
2013. máj. 13. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindkét mellből szoptatsz? Ha igen, akkor fontos, hogy mindig ugyanarra a mellre tedd vissza, ahol az előző szopi után abbahagytad, hogy hozzájusson a zsírdús, hátsó tejhez is. Meg azért is fontos, mert ha a félig emésztett tejre rászopizza a könnyű, cukros első tejet hamar, akkor az megfájdíthatja a pocakot.

Ha nem, akkor próbáld előfejni egy kicsit, hogy ne "igyon" annyit evés előtt.

Az első időszak erről szól, valóban egy végtelen szoptatás, de beáll hamarosan!

Nincs segítséged, aki a házimunkát végezné helyetted?

2013. máj. 13. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Neki a cici a meghosszabbított köldökzsinór, tehát ha cicizni akar, nemcsak az éhségtől lehet, hanem mert megnyugvást keres. Lehet növekedési ugrása is, ha igény szerint szopizhat, mindig lesz elég tejed neki.
2013. máj. 14. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Valóban ez növekedési ugrás lesz, fejj jó sokat, ha nem is jön, csak ingereld, és szoptass minél többet. Be fog állni, ne aggódj, a tápszert felejtsd el, amíg én tudatlan voltam a témában, én is megpróbáltam a tápszert, de a babám konkrétan kihányta, tudta, hogy az nem jó neki....ezután én is lenyugodtam, és helyreállt minden. Sokszor van ilyen hogy elfárad a test a tejtermelésben, ilyenkor nagyon sok pihenés kell, és sok inger a cicinek, ez a kettő a fő kulcsa a dolgoknak.Hasfájásra szerintem nincs igazán hatásos megoldás csak az idő...nekünk4-5 hónaposan múlt el, de a hozzátáplálás megkezdése óta még mindig vannak néha pukigondok....idő és türelem
2013. máj. 15. 10:03
 7/7 A kérdező kommentje:
tapszert kapot a babam a szopi mellé ugy tunik keves a tejem neki mert ettöl vegre alszik nagyokat 3 orankent eszik
2013. máj. 16. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!