Hogyan magyarázzam meg neki, hogy nem szoptatok mert nincs tejem?
Hagyd a fenébe! A lényeg, hogy te tudod az igazságot, hogy nem megy, nincs elég tejed és azért nem tudsz szoptatni.
Ha legközelebb megint ezzel jön elő, magyarázd el neki nyugodt hangnemben, hogy nem kérsz többet a vádaskodásaiból, te minden tőled telhetőt megtettél, de akkor sem lett tejed és hagyjon fel ezzel a témával és legközelebb ne hozza elő.
Amúgy ő szerintem az a tipikus anyós, aki mindig mindent jobban tud és csak úgy lehet gyereket nevelni, ahogy ő csinálta és minden úgy történhet csak, ahogy vele történt. Csak sajnos nagyot téved, téged meg egyfolytában szekál.
Azért, igazából semmit nem tudsz ellene tenni, mindig okosabb akar majd lenni nálad, de mivel a ti babátok, ezért csináld úgy, ahogy jónak látod, amit anyósod mond, azt meg engedd el a füled mellett. A tanácsot szívesen lehet venni, de úgyis az lesz a legjobb, ahogy a baba kívánja.
Kitartás!:)
Küld el melegebb éghajlatra.
Enyémnél sajnos csak ez használt.
Nekem szinte be se indult a tejem,valami mirigy nem úgy működik nálam ahogy kellene,doki is nézte direkt miután kipróbáltam mindent.
Anyós meg jött és jött minden nap,mondogatta a praktikáit.
Miután kiderült hogy nem én vagyok ügyetlen,szervileg nem oké a dolog,le akarta szedni rólam a felsőt,hogy majd ő beledugja a fiunk szájába rendesen a mellem.
Akkor lett elég,letettem a gyereket és nem túl finoman kitettem a lakásból.Párom ekkor ért haza,neki próbált panaszkodni,engem szidni,de megmondta az anyjának,amjd jelentkezzen ha normális lesz.
Párom beszél vele azóta kb 2 hetente 5 percet telefonon,de nem engedi a közelünkbe,mondván jobb nekünk ha nem jön az anyja,bekattant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!