Az egyik mellem sokkal kevesebb tejet termel, mint a másik. Hogyan tudnám növelni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 00:06
1/4 anonim válasza:
Sok mindent próbáltam,állandóan fejtem,de nekem semmi sem segített.El is apadt az egyik mellemből a tej,a fiam 5 hónapos korára.A másikból viszont több,mint két évig tudtam szoptatni.
2/4 anonim válasza:
Nekem anyukám javasolta, hogy bármit is mondanak mindig úgy szoptassak, hogy egy étkezésnél csak egyik ciciből, még akkor is ha keveset eszik így, akkor is szívja ki az egyiket teljesen és aztán nincs másik. Nekem be vált ez a módszer,elején a kínok kínját éltük meg, de utána szépen beindult mind a kettőben.
3/4 anonim válasza:
Szia! Én is így jártam. Én nem tudtam semmit csinálni vele, pedig szedtem mindent amit csak lehetett. Szóval szenvedtünk csak vele, de azért nagy nehezen 9 hónapig kibírtuk valahogy.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!