Miért van egyik nap több, másik nap kevesebb tejem?
Figyelt kérdés
Mindent ugyanúgy csinálok, babám minden nap max. egy óra eltéréssel ugyanakkor eszik. Ugyanakkor veszem be a More Milket is. Ügyelek arra is, hogy ne hajszoljam agyon magam, pihenjek is. Mégis egyik nap folyik a tej a mellemből a másik nap mint egy üres zacsi. 4 hónapos a babám, kezdetektől csak anyatejes. Hasonló adagokat eszik, olyan 90-150 ml evésenként. Nem nagyon értem ezt, amikor kevés van, már tápszerre gondolok, amikor meg sok, inkább mellszívóznék. De egyiket sem csinálom, nem akarom megbontani a kereslet-kínálatot.2010. júl. 10. 18:45
1/4 anonim válasza:
LEhet hogy kevesebbet iszol ebben a nagy melegben. Most sztem izzadunk is,baba is kevesebbet eszik.(enyém legalábbis)S az izzadás miatt inkább oda megy a folyadék.
2/4 anonim válasza:
izzadás, stressz, kevesebb pihenés, kevés folyadék. Figyelj ezek elkerülésére nagyon! (az izzadást nem nagyon lehet, de mondjuk ne állj ki a napra, ha nem muszáj :))
3/4 A kérdező kommentje:
Rengeteget iszom... mindig is sokat ittam, az sosem volt nálam probléma. De lehet, hogy tényleg az izzadás. :) Köszi
2010. júl. 10. 21:31
4/4 anonim válasza:
Nyugi! ez normális. én tejadó anya vagyok, de mindig más mennyiséget tudok "produkálni " is. pedig mindent ugyanúgy csinálok. szóval a lényeg, h elég a babádnak. és pont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!