Nagy bajt csinálnék ha 3.5 honaposan elkezdeném a ksotoltatást? Anyatejes
Két válasz lesz.
Nem és igen.
Én a "nem"-be tartozom. Mi is 3,5 hónaposan kezdtük.
Az elso valaszoloval ertek egyet;) es a ket vslasztasi lehetosegbol en is a nem bajt valasztom.
Mi is ugy kezdtuk.(4es fel hos )
4 hónaposan kezdtem,nem kóstoltatni,hanem hozzátáplálni,mert nem gyarapodott a súlya.A világon semmi baja,makkegészséges,jó étvágyú,hamar behozta a súlybeli lemaradását,és emellett több,mint két éves koráig tudtam szoptatni.Nekünk így volt jó,a gyermekorvosunk szerint is így volt jó,a te babádat meg te ismered a legjobban:)
A lehurrogók meg hagyjanak,már immúnis vagyok rájuk.
Nem értem, hogy ilyen esetben még azt a maradék 1-2 hónapot miért fél valaki tápszerezni? Azt meg tudja emészteni a gyerkőc, ellenben a zöldség,gyümölcsöt ennyi idősen még nem biztos. Minek kockáztasson az ember? Persze, van ezer ellenpélda, hogy akárki is 3 hósan kezdte, és semmi baja a gyereknek, stb . Majd ha felnőtt korában rendszeresen f.sik ilyen-olyan kajától, meg fáj a gyomra, mert ezt-azt nem bírja, akkor majd lehet találgatni,hogy miért.
Szóval én inkább tápszereznék.Vagy vannak szuper tejpépek. Azt kanállal is adhatod, és tápszer alapú.
Igen.
De ezzel lehet, hogy egyedül leszek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!