Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagy bajt csinálnék ha 3.5...

Nagy bajt csinálnék ha 3.5 honaposan elkezdeném a ksotoltatást? Anyatejes

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
43%

Két válasz lesz.

Nem és igen.

Én a "nem"-be tartozom. Mi is 3,5 hónaposan kezdtük.

2013. máj. 6. 13:51
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Rád van bízva, mit csinálsz, de ha van bőven anyatej, akkor 6 hónapos koráig teljesen felesleges elkezdeni.
2013. máj. 6. 13:52
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
En nem tennem, de csak azert mert annyian ezt mondjak. De miert szeretned elkezdeni???
2013. máj. 6. 13:53
 4/9 A kérdező kommentje:
mert egyre kevesebb a tejem igény szerinti szopi melett
2013. máj. 6. 13:55
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

Az elso valaszoloval ertek egyet;) es a ket vslasztasi lehetosegbol en is a nem bajt valasztom.

Mi is ugy kezdtuk.(4es fel hos )

2013. máj. 6. 14:07
 6/9 anonim ***** válasza:
36%

4 hónaposan kezdtem,nem kóstoltatni,hanem hozzátáplálni,mert nem gyarapodott a súlya.A világon semmi baja,makkegészséges,jó étvágyú,hamar behozta a súlybeli lemaradását,és emellett több,mint két éves koráig tudtam szoptatni.Nekünk így volt jó,a gyermekorvosunk szerint is így volt jó,a te babádat meg te ismered a legjobban:)

A lehurrogók meg hagyjanak,már immúnis vagyok rájuk.

2013. máj. 6. 14:08
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Szia, mindenképp szoptass tovább, egy étkezést se hagyj ki. Az első kóstoltatásokat pedig szoptatás után kezdd el, kiegészítve azt. Az én védőnőmnek az a véleménye, hogy a szilárd étel bevezetése 4 hónapos kor előtt pótlásra még mindig jobb, mint a tápszeres kiegészítés. Nekünk is ez volt a problémánk, így 3,5 hónaposan már megkóstolta az almát, krumplit, és utána meg már a főzelékeket. 6 hós koráig egyetlen szoptatást sem hagytam el, mindig csak szopi után ettünk kanállal, majd 6 hó után a déli étkezés lett teljesen főzelékes, és így tovább. Így azért sikerült majdnem 1 éves korig szoptatnom, és nem kellett tápszer!
2013. máj. 6. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem, hogy ilyen esetben még azt a maradék 1-2 hónapot miért fél valaki tápszerezni? Azt meg tudja emészteni a gyerkőc, ellenben a zöldség,gyümölcsöt ennyi idősen még nem biztos. Minek kockáztasson az ember? Persze, van ezer ellenpélda, hogy akárki is 3 hósan kezdte, és semmi baja a gyereknek, stb . Majd ha felnőtt korában rendszeresen f.sik ilyen-olyan kajától, meg fáj a gyomra, mert ezt-azt nem bírja, akkor majd lehet találgatni,hogy miért.

Szóval én inkább tápszereznék.Vagy vannak szuper tejpépek. Azt kanállal is adhatod, és tápszer alapú.

2013. máj. 6. 18:39
 9/9 xStefix ***** válasza:

Igen.

De ezzel lehet, hogy egyedül leszek. :)

2013. máj. 7. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!