3.5 hónaposan elkezdenéd a kóstoltatást? Anyatej mellett?
Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 12:36
11/12 anonim válasza:
Na most meg fogtok akkor döbbenni. Nekem azt mondta az orvos, hogy 2 hónapos kórtól lehet gyümölcsök facsart levét adni a babának. (almával kell kezdeni) Mert a legújabb kutatások szerint minél előbb megismeri a gyerek a gyümölcsöket, zöldségeket, majd 4 hónaposan (!) a lisztből készült ételeket. Annál kisebb a valószínűsége, hogy allergiás lesz bármire is.
Én is csak hallgattam, mint Rozi a moziban...
12/12 anonim válasza:
Csak anyatejes volt a babám és mégis nekiálltam 3,5hónaposan a hozzátáplálást. Szerintem ne itt kérdezgesd, hogy mit csinálj, hanem tegyél belátásod szerint. Ugy csinálnak itt az anyukák, mintha az ember egyszerre minden étkezést ki akarna váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!