3.5 hónaposan elkezdenéd a kóstoltatást? Anyatej mellett?
Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 12:36
2/12 anonim válasza:
Nem, teljesen felesleges. Fél évig elég neki az anyatej, ráadásul az ingyen van.
3/12 anonim válasza:
nem,mert az első 6 hónapban a legfontosabb az anyatej
4/12 anonim válasza:
4 hónaposan kezdtem el,ahogyan a gyermekorvos javasolta.
5/12 anonim válasza:
Ha nincs semmi gond az evéssel és a tejjel, és még elég is akkor minimum a 4 hónapos kort megvárnám, de inkább később. Mi elkezdtük ugyan 3,5 hónapos korban anyatejes babámnál, mivel ő nem volt éppen jó evő. Ezért az orvos és a védőnő is javasolta.
6/12 anonim válasza:
Dehogy is!!
Nekem a védőnő, doki is mondja, hogy 4-5 hónapos kortól kezdjem el nyugodtan hozzátáplálni, de eszem ágában sincs, hiszen van elég tejem.
Nem kell mindig a dokira hallgatni, sokszor az ösztöneid megsúgják mi a helyes.
5 hónapos a lányom.
7/12 anonim válasza:
A hozzataplalast nem kezdenem el, csakis orvosi javaslatra.
8/12 anonim válasza:
Nem. Legalább az 5 hónapot megvárnám.
9/12 anonim válasza:
Nem, és nem is kezdtem el, kivártam a 6 hónapot. Örültem, hogy ilyen jól szopizik, ráér még a mindenféle vegyszerrel meg tartósítószerrel találkozni (ami manapság sajnos szinte elkerülhetetlen. Tudom, hogy előbb utóbb az lesz, de úgy gondoltam, ráér utóbb).
10/12 anonim válasza:
Nem, nem kezdtem el. 6 és fél hónapos koráig csak anyatejes volt a babám, de nem volt gondunk az új ízekkel, új állagú ételekkel, a hozzátáplálás elejétől kezdve mindent megeszik.
A kóstoltatás megegyezik a hozzátáplálással. Ugyanúgy helyet vesz el a 100 %-osan hasznosuló, legtermészetesebb babatápláléktól, az anyatejtől, így elkezd majd csökkenni az anyatej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!