Ha ma este bevettem egy olyan gyógyszert ami mellett nem szoptathatok, akkor mikor ehet a babám legközelebb ciciből?
Figyelt kérdés
Mikorra ürül ki?2013. ápr. 30. 22:42
1/3 A kérdező kommentje:
ezt a gyógyszert 2 napja szedem (klion)
2013. ápr. 30. 22:43
2/3 anonim válasza:
1-1 gyógyszert be lehet szedni, még akkor is ha az van ráírva, hogy nem lehet. A gyógyszerek többségére rá van írva ez, biztonsági okokból, hogyha ne adj' Isten bármi történik, ne tudd őket perelni. De biztos vagyok benne, hogy semmi baja sem lesz tőle. Én is ittam néhányszor ACC 200-at és szoptattam rendesen, semmi baja sem lett tőle.
3/3 anonim válasza:
Amikor szültem, a szobatársamnak a kórházban volt ilyen gondja. Neki rendszeresen (napi 1x) kellett bevenni olyan gyógyszert, ami nem babának való. Neki azt mondták a dokik, hogy közvetlenül miután bevette a gyógyszert szoptasson, az még jó tej. Utána kb. 5-6 órával fejje ki az egészet és kuka, utána szoptathat megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!