Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kis cicivel is tudok babát...

Kis cicivel is tudok babát szoptatni majd?

Figyelt kérdés
Attól félek, hogy amilyen kicsi a mellem, nem fog tej termelődni, és nem tudom szoptatni a kisbabámat. Nem vagyok terhes, de mi van ha 20 éves koromra se nő meg? :(
2009. szept. 27. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem is kicsik a melleim, több tejed lesz, mint a nagyobb mellű nőknek!

2 babámat szoptattam, elsőt 11 másodikat 14 hónapig és a kutyusoknak is jutott a lefejt tejemből.

Apósom mondta, hogy nem lesz tejem, a másik menye előbb szült kicsivel nálam nagy mellekkel, 5-6 hónapig sem volt elég a teje mennyisége.

Arra figyelj majd, hogy, ha terhes leszel, alaposan kenegesd a melledet is testápolóval, olajjal, mert nagyon kirepedezik a bőr, nem csak a pocakon.

2009. szept. 27. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
NEkem is kicsi a mellem és nem volt tejem egyáltalán...szóval ez nem mell függő hanem egyén:) Boldog Babavárást
2009. szept. 27. 20:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem is kicsik voltak a melleim(75ős melltartó is nagy volt)és tudok szoptatni most nagyobbak de egyáltalán nem a méret a lényeg :))
2009. szept. 27. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem 3 méretet nőtt a mellem, kész tejcsárda lettem. Na, mondjuk nem volt kifejezetten kicsi terhesség előtt sem, normál méret.

Azt olvastam egyébként, hogy tudnak a kis mellű nők is szoptatni, csak mivel kisebb a "zacskó", gyakrabban kell mellre tenni a babát, hogy jóllakjon.

2009. szept. 27. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is kicsik a melleim,(75B-ről terhesség alatt nőtt 80 B-re). Hidd el,hogy nem a méret számít, ugyanis már 4 hónapos a kisfiam és kizárólag anyatejes, bőven van tejem ekkora mellekkel is :-).
2009. szept. 27. 23:07
 6/10 anonim ***** válasza:
75a volt, most 80 c-d. Szerintem nyugi..:-))
2009. szept. 27. 23:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Nálunk a családban mindenkinek normális méretű melle van, csak nekem jutott két 'szúnyogcsípés' :-(

Meglepő módon én vagyok az egyetlen, aki normálisan tudott szoptatni.

2009. szept. 28. 09:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Nincs semmi összefüggés: én a nagy melleimmel csak egy hónapig tudtam szoptatni, akkor is csak nyögvenyelősen.

Nem értem, mikor felejtjük már el ezeket az "őskövület-butaságokat". Babona.

2009. szept. 28. 10:29
 9/10 A kérdező kommentje:

Nekem is 75b a kosárméret, de azis szinte nagy. :/

köszi szépen a kommenteket. ♥

2009. szept. 28. 15:02
 10/10 anonim ***** válasza:

70B, lett 85C. 20 évesen, babavárás alatt. Bár alacsony termetemhez nem tűnik kicsinek, a babát nem ez érdekli. Rengeteg tejem volt. Kesesztanyámnak is, pedig neki szabályosan nincs melle, nem is tud melltartót hordani. 3 4kg feletti kezdősúlyú babát szoptatott elég szépen.

A mell nem csak tejcsatorna! Nagy része zsír. Amit a terhesség alatt nő, az a csatorna. Addig csak a zsír érvényesül. No para!

2009. szept. 29. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!