Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek lehetséges ez?

Szerintetek lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Szoptattam a kisfiamat hónapig, aztán nem kellett neki. Most 17 hónapos, van még előtejem, azt gondolom, ha fejném, lenne több is. Úgy csinál mint egy kisbaba, mintha újra akarná a szopizást. Persze nem engedtem, mert nem is tudom miért, furcsa nagyon. Hülyeség lenne mostantól esetleg újra szoptatnom? Kérem csak olyan válaszoljon, aki nem lehord, hanem érdemben segít, köszönöm.
2009. szept. 27. 14:58
 1/4 A kérdező kommentje:
10 hónapig szoptattam, a szám kimaradt.
2009. szept. 27. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Az én lányom pontosan ugyanezt csinálja.Most 2 éves,6 hete hagyta abba a szopit, és mostanában van amikor kérné.Én már nem engedem, 1x próbálta egyet cuppantott és csillagokat láttam úgy fájt a cicim,pedig nekem is van még tejem.

Szerintem ha már egyszer abbahagyta nem szoktasd rá megint.

ez perzse csak az én véleményem, de én már nem hagyom.

2009. szept. 27. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem hülyeség lenne. Biztos látta valahol, ahol babát szoptattak, és gondolta ő is kipróbálná. Azért ekkora gyereknek már el lehet magyarázni, hogy anya cicijében már nincs tej, meg hogy ő már nagyfiú. Én biztos nem kezdeném újra, érdekes lenne, hogy 1,5 éves gyereknek fejnél. Ez így már kicsit abszurd. Ha idáig megvolt tej nélkül, ezután is meg lesz.
2009. szept. 27. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Én sem kezdeném újból, főleg úgy, hogy Te magad is idegenkedsz már egy kicsit a szoptatástól.
2009. szept. 28. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!