Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hány hetes kórtól lehet...

Hány hetes kórtól lehet kivinni a babát levegőzni?

Figyelt kérdés
Az én kislányom 3 hetes és már ki vittem..nem ártottam vele ezzel? mert azt mondják sokan h csak a 6. hét után lehet
2013. ápr. 16. 06:33
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Nos, az en gyerekem novemberi, egy hetesen mar kivittem sétálni.
2013. ápr. 16. 06:36
 2/9 anonim ***** válasza:
15%
Elvileg 6 hét után, de nem ártasz vele, ha kimentek egy picikét. (én is kivinném) Több barátnőm, ismerősöm is kivitték 4-5 hetesen már és semmi bajuk nem lett.
2013. ápr. 16. 06:36
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Én igazán parás vagyok, de 1 hetesen már elkezdtem levegőhöz szoktatni. Először fel kell öltöztetni és kicsit ablakot nyitni. Utána 5-10 percre kivinni, majd lehet egyre tovább. Nagyon sajnálom azt a babát, akit 6 hétig a lakásban tartanak. Egyáltalán nem így szól az ajánlás. Az én lányom augusztusi, egy decemberi babával lehet, hogy csak 2 hetesen kezdtem volna, de mostmár nagyon jó idő van, nyugodtan viheted.
2013. ápr. 16. 06:41
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Sziasztok! Az én lányom novemberi és már 1hetesen vittem ki.Semmi baja nem lett tőle.Nagyokat sétáltunk a nagy tesójával együtt.A 3hetes babát már nyugodtan viheted sétálni. :)
2013. ápr. 16. 06:45
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Amikor a kórházból hazajöttünk, ugyanezt kérdeztem a kórházi gyerekdokitól. Azt kérdezte, hogy most hogy fogom hazavinni az alig 3 napos babámat, ha nem viszem ki?

Most már a tapasztalat is beszél belőlem: nyugodtan kiviheted, semmi baja nem lesz!

Fő a fokozatosság: először 10 percet, aztán 15-öt, csak így tovább, míg 30 perc nem lesz.

Amire vigyázni kell, az a szél. Ha már kint vagy és feltámad a szél, akkor vigyázz ne sírjon, mert képesek lenyelni és fájni fog a pocijuk.

2013. ápr. 16. 07:08
 6/9 anonim ***** válasza:
16%
Ma 3hetes a pici,szombaton voltunk elõször kint. tegnap már mentünk a nagyért bölcsibe.
2013. ápr. 16. 08:18
 7/9 anonim ***** válasza:
62%

Ez attol fugg melyik orszagban elsz. ;)

Otthon a 6 hetet mondjak, Angliaban mar masnap oda viszed, ahova akarod. :)

2013. ápr. 16. 09:33
 8/9 anonim ***** válasza:
27%
Nekem senki nem modott itthon 6 hetet. Nagyon parás vagyok megkérdeztem a védőnőt, az ismerőseimet, több helyen utána is olvastam és 1-2 hetes kortól ajánlják időjárástól függően.
2013. ápr. 16. 09:43
 9/9 anonim ***** válasza:
48%

Most miért pontoztatok le ennyire? Kiváncsi vagyok... Azért mert nem tudjuk megoldani hogy ki menjen a bölcsibe érte? Apuka viszi reggel, én meg általában megyek érte. Nagymamák dolgoznak,i menjen érte??? Igaz hogy nem kellene tudom bölsibe járnia,ha én itthon vagyok a kicsivel.De neki még van másfél hónapja(szeptembertől ovis) s ezt már hagy járja ki.. Különben is ő orvosi javaslatra jár,nem a saját jókedvemből.... Szerintem azzal hogy ott van 8tól 4ig az senkinek sem árt.

Ha meg zavarná a gondozónéniket akkor szólnának nem??? (Jelenleg 5%ra lepontozott vagyok,a 81%os..)

2013. ápr. 16. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!