Ti kivinnétek ma a 8 hetes babátokat -2 fokban levegőzni? Ha igen meddig?
Igen, 1 órára! Jól öltöztesd fel, takard be meleg takaróval!
Jó levegőzést!
szintén 8 hetes a babám
szépen bebugyolálom és mint akit fejbe vertek akár 3 órát is képes alukálni a babakocsiban. könnyebb is a friss levegőn aludni, na meg ha rázzák a popót :)
persze, hogy jó kint levegőzni, de egy pici babának azért a mínusz 2 fok azért hideg (a mi klímánkba, mert pl Finnországba a mínusz 15-be is simán kiviszek, de ott hónapokig van olyan hideg).
Viszont egy majdnem 2 hónapos babát már kis időre, jól felöltöztetve ki lehet vinni. Én úgy tudom, hogy a -5 fok a határ nálunk.
Amit nekem tanácsoltak még a hidegben, hogy jó ha cumizik a gyerek, mert akkor biztosan csak az orrán vesz levegőt és akkor már átszűri a hideget is, mire leér a tüdőig...
Hordozókendőben vinném, ha "rólam" veszi a levegőt, akkor az nem olyan hideg.
Igaz már 3 hónapos volt akkor a gyerekem, amikor ilyen hideg lett, de nagy különbség talán nincs.
Felöltöztettem, betettem a hordozókendőben előre, felvettem magunkra apa polár pulcsiját, becipzáraztam, majd arra még az én téli kabátomat, amit félig be tudtam cipzárazni. Utaztunk mínuszokban is.
3 hós a kisfiam a héten. -3-ban 2 órát voltunk kint, és semmi baja :D (és minden nap megyünk sétálni, az oltások napját kivéve)
Vicc,hogy néhányan mennyire beronyóznak mert mínuszok vannak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!