Minden nap kiviszitek levegőzni a babátokat?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 16:35
1/10 anonim válasza:
Nem vittem minden nap. Ma már nem baba, 3,5 éves, de most is vannak napok, mikor nem megyünk ki. Ma sem voltunk, igaz éppen lázas beteg, ezért nem vittem.
2/10 anonim válasza:
2 napos kora óta minden nap :-)
na jó ha zuhogott egész nap akkor nem :-)
de sem a hideg sem a meleg nem akadályozz
hidegben fel öltöztetem nyáron nem inkább reggel és este vittem le
ja mind a 3 gyereknél így volt minimum napi 1 óra levegőzés
3/10 anonim válasza:
bocsi ha lázas akkor természetesen nem vinném
de nem szokásuk betegnek lenni szerencsére :-)
4/10 anonim válasza:
Én is igyekszem minden nap kivinni de persze volt már rá példa hogy nem értünk ki, volt hogy idő miatt volt hogy másért.
5/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretek vele kint lenni, de nem mindig sikerül. Ha rossz az idő (esik valami, nagy köd van, vagy nagyon fúj a szél), akkor nem megyünk ki. Mostanában sajnos átlagban kb minden második nap sikerül csak kimenni, én nagyon sajnálom mert nekem is hiányzik a séta, várom már a tavaszt hogy jobb legyen.
6/10 anonim válasza:
Esőben, hóban, nagy szélben természetesen nem viszem le, max. az erkélyre (zárt) egy rövid időre.
7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos mi sem jutunk ki minden nap,pedig szeretnék,de mostanában olyan rossz idő van,vagy sok a tennivalóm.
2013. jan. 23. 17:04
8/10 anonim válasza:
Minden nap ha csak nem esik egész nap vagy nincs minusz húsz. A kocsiba séta közben alszik këtszer másfél órát, valószínû hogy ezért nem beteg,jó az étvâgya és a kedve.
9/10 anonim válasza:
2 hónapos,már egy ideje minden nap kimegyünk.Van egy 2 évesem is és nem tudom megtenni, hogy bent vagyok vele egész nap.Csak akkor nem megyünk ki ha esik.
Első fiam októberi,azon a télen ritkán jártam ki vele,vagyis nem minden nap.
10/10 anonim válasza:
1 éves a kisfiam és igen mindennap kimegyünk sétálni kivéve ha esik az eső,akkor csak a teraszra de levegőre mindenképpen mert megőrül ha nem megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!