Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Azoktól kérdezem akik fejtek...

Azoktól kérdezem akik fejtek és nem szoptattak, meddig volt tejetek?

Figyelt kérdés
A kislányom 6 hónapos,és a gyerekorvos nagyon meglepődött,hogy még van tejem.Ilyen ritka lenne,hogy eddig van tej csak fejéssel?
2009. szept. 23. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:

10 hó. de a végén már alig-alig. Első 4 hónapban viszont annyit fagyasztottam, hogy alig fogyott el.

Ha alaposan kifejed, persze, hogy van. Szerintem nem mindenki ilyen szorgos, mert ez azért időigényes, ha nem elektromossal szeded ki még fárasztó is, ezért sokan nem vállalják, hogy lefejik, vagy eszükbe sem jut. Talán ezért hiszik a dokik, hogy elapad ilyen esetben...

Becsüllek érte! Nagyon jó anya vagy!

2009. szept. 23. 23:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Tényleg le a kalappal előttetek! :)

Bár nekem olyan kevés a tejem, hogy fejhetem én naphosszat, sosem lesz elég. :(

2009. szept. 24. 09:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm 10 hónapig fejte a babájának a tejet. Egy csepp tápszert nem kapott addig. Valamiért nem akart szopni a babája, csak a cumisüvegből tudott inni. Mindig mondom neki, hogy le a kalappal előtte. Én muszájból fejtem mindig, hogy ne fájjon a mellem, de úgy utáltam csinálni.
2009. szept. 24. 09:53
 4/7 anonim ***** válasza:

RITKA???

Én sosem fejtem mégis rengeteg tejem volt és van is ,Kisfiam 16 hónapja szopcsizik:-)

Fejben dől el minden...

2009. szept. 24. 11:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló kicsit félreértette a kérdést. A kérdező CSAK fej, nem szoptat egyáltalán.
2009. szept. 24. 14:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Remélem lesz még nekem is tej pár hónapig,macerás,de a gyerekért mindent:)
2009. szept. 24. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Kisfiam 9 és fél hónapos és még mindig van tejem csak fejéssel. Nekem is mondták hogy el fog apadni csak fejéssel de én nem hittem el mert egy ismerősöm is csak fejt és rengeteg teje volt. Alig tudta elapasztani 1 év után.
2009. szept. 25. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!