Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem fogok tudni tovább szoptatni?

Nem fogok tudni tovább szoptatni?

Figyelt kérdés

7 hetes a kislányom. Eleinte csak anyatejet kapott. Aztán kevés volt estére, sírt, így kapott néha egy 100 ml-es adagot. Most már ott tartok, hoyg estére jó, ha 20-at kiszív, és ma délután is már csak 20-at szívott. 7 hetes, és eddig ma csak 300 ml-t evett, holott a napi adagja 600 körül van. Ugyanakkor nyugodt és sokat mosolyog.

Nem fogok tudni tovább szoptatni?

2009. szept. 23. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nyugodt és mosolyog, akkor jól lakott. :) Amúgy ne add fel, én ugyan így jártam, de 2 hónaposan teljesen visszaállt a csak anyatejcire :) Szoptasd minnél többet, hogy szaporodjon a tejed, ne adj rögtön üvegből neki.
2009. szept. 23. 17:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia,

én is hasonló cipőben járok.Az én lányom is hét hetes és kb. nekem is ennyi tejem van,nálam a baj csak az,hogy Babómnak nem elég.Ő már 100-150 ml-t eszik egy egy etetésre,úgyhogy én hozzá táplálok.Van egy tejtestvérünk és szoptanít készülékkel adom a pótlást.Aztán fejek is.Már mindent kipróbáltam,szedtem bogyókat,ittam teát,a More Milket is kipróbáltam.Cumit nem látott még,a cumisüveget bevallom többször próbáltam,de nem fogadja el.Csak hogy tudd nem vagy egyedül.A te helyzeted annyiból szerencsés,hogy a lányodnak valószínűleg elég ez a mennyiség is.Mennyi a súlygyarapodása?Abból megtudod,hogy elég-e neki.Ha fejlődik rendesen,akkor ne aggódj.Van 5-6 pisis pelusotok egy nap?

2009. szept. 23. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!