Nem fogok tudni tovább szoptatni?
7 hetes a kislányom. Eleinte csak anyatejet kapott. Aztán kevés volt estére, sírt, így kapott néha egy 100 ml-es adagot. Most már ott tartok, hoyg estére jó, ha 20-at kiszív, és ma délután is már csak 20-at szívott. 7 hetes, és eddig ma csak 300 ml-t evett, holott a napi adagja 600 körül van. Ugyanakkor nyugodt és sokat mosolyog.
Nem fogok tudni tovább szoptatni?
Szia,
én is hasonló cipőben járok.Az én lányom is hét hetes és kb. nekem is ennyi tejem van,nálam a baj csak az,hogy Babómnak nem elég.Ő már 100-150 ml-t eszik egy egy etetésre,úgyhogy én hozzá táplálok.Van egy tejtestvérünk és szoptanít készülékkel adom a pótlást.Aztán fejek is.Már mindent kipróbáltam,szedtem bogyókat,ittam teát,a More Milket is kipróbáltam.Cumit nem látott még,a cumisüveget bevallom többször próbáltam,de nem fogadja el.Csak hogy tudd nem vagy egyedül.A te helyzeted annyiból szerencsés,hogy a lányodnak valószínűleg elég ez a mennyiség is.Mennyi a súlygyarapodása?Abból megtudod,hogy elég-e neki.Ha fejlődik rendesen,akkor ne aggódj.Van 5-6 pisis pelusotok egy nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!