Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3 hetes a babám, mit csinálok...

3 hetes a babám, mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Valahogy nem megy az etetés dolog. Ma reggel is pl. szopizott fél 7-kor, kb. háromnegyed órát. Próbáltam még fejni, de kiürített, kb. 10 ml tudtam fejni nagy kínkeservvel. Letettem, fél óra múlva már sarkig nyitva a szeme, eszi a kezét. Akkorra végeztem a fejéssel. Sírás, adtam neki tápit, megette mindet. Elaludt a kezemben, de 9-kor már ismét cicizett. Most picit alszik. Úgy érzem, egész nap csak szoptatok, mégsincs több tejem. Szinte fejni sincs időm, mert rögtön megébred. Reggelizni alig tudok, pedig jó lenne, hogy legyen elég tejcsi. Délután kezdődik elölről...

Egyedül vagyok vele egész nap.

Hogyan kéne valami kicsike rendszert kialakítani? Csak este hasfájós, nappal nem tapasztalom, az nem lehet a baj.

2009. szept. 23. 10:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

[link]

Talán itt kaphatsz megfelelő választ.

Valóban kell a babának a rend,de talán még pici ehhez,ebben az időszakban neked kell alkalmazkodnod hozzá,később majd jobb lesz,az hogy sokat van cicin teljesen normális,sajnos ha keveset alszik az tényleg fárasztó.

De idővel minden könnyebb lesz.

2009. szept. 23. 21:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna... Csakhogy nem vette el a mellemet és csak fejtem.

Nehéz, de ha jóllakattad és elláttad, enned kell. Akkor is, ha sír. (Nekem ilyenkor kiszáradt a szám, összeugrott a gyomrom és 1 falat se ment le a torkomon.)

Aztán min. 2 órát kivárnos. Hordozod, ha pocigyanús, adj neki Infacolt. Utána etesd meg!

Rendszer nem lett 7 hónapig. De megpróbálhatod. Lehet, hogy nekünk azért nem sikerült, mert amúgy sem vagyok valami "rendszeres".

Kitartás! Kemény időszak! Aztán túlleszel rajta, és nem lesz ilyen elesett, egyértelműbbek lesznek a jelzései is...

2009. szept. 24. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!