Mit csinálok rosszul? Apad a tejem?
Nem biztos,hogy nincs több a cicidben szoptatás után,lehet csak nem indul meg a tejleadó reflex.
Nekem napi 2 liter tejem van(anyatejleadó vagyok),de mellszívóval egyszerűen nem indul meg a leadó reflexem,úgyhogy kézzel fejek.
Először 20-30 másodpercig (esetleg tovább is)sodorgatni kell a mellbimbókat és utána fejni,nekem így meg szokott indulni.Ezt többször ismétlem egy fejés alkalmával,így többször újraindul.
Nem közvetlenül szoptatás után fejek,hanem legalább 15-20 perccel utána,mert nálam ilyenkor jobban működik a leadó reflex,ha közvetlenül utána fejtem,nagyon nehezen indult meg.
Nem tudom nálad beválik-e,én ezeket tapasztaltam ki,ezzel a módszerrel fél litert szaporodott a tejem,mellszívóval nem tudtam szaporítani.
Sok sikert.(esetleg írj,hogy nálad beválik-e,köszi)
A baba a legjobb tejszaporító. Nyugodtan adj neki 2 óránként, akár 1,5 óránként, ha kéri. Szépen visszahozza a tejecskét.
Meg szorgalmasan igyál, napi 3 litert, a cicis teák mellett csipkebogyóteát és sárgabaracklevet is, meg gyerekkávét (ha szereted), hogy ne legyen unalmas. :)
És főleg ne idegeskedj és próbáld meg nem méricskélni minden kaja után, mert ha látod hogy nem annyi, amennyit szeretnél, megint ezen fogsz agyalni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!