Szoptatás alatt menszi kérdés. Akinek beállt a havivérzése, volt olyan, hogy egy idomulva késett vagy hamarabb jött?
A naptár módszer NEM védekezés!!
Én a helyedben tesztelnék,terhes lehetsz!!
Amugy én is szoptatok,és össze-vissza jön meg.
Eddig 30 napos volt,most 20 napra jött meg...:/
De,én tablettát szedek.
Nekem mondjuk még nem állt be, csak egyszer jött meg, de most megint van, csak épp 1 hét késéssel. A biztonság kedvéért pár napja teszteltem, de kizárt volt, hogy babás legyek, nem is vagyok. Csak fura, mert a lányomnál rögtön óramű pontossággal ment, igaz, akkor már 2 hónap után visszajött. Most 9 hónap után. De én is újra gyakrabban szoptatok az elmúlt napokban, én is azt gyanítom, hogy ezért késhetett! (Korábban fél napig kórházban voltam, amíg nem szoptattam és nem fejtem, szerintem ez is belejátszott, hogy végül megjött.)
Ha esélyes lehet a baba, akkor tesztelhetsz, már működik, ha 3 napja meg kellett volna neked jönnie!
Egyébként ilyenkor összevissza megy a dolog, van, hogy kimarad, van, hogy a hossza változik... elég sokféle lehet, ami még normális. Ha a szopi gyakorisága időnként ide-oda változik, valószínűleg az is befolyásolja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!