Nem tudom lefejni a tejem!? Fáj! Nem volt még ilyen
Figyelt kérdés
most 3 hónapos a lányom és rendesen szopik semmi gond nincs fejni is tudtam de ma délutám meg az elöbb anyira megduzzadt a mellem hogy egy kicsit is hozzáérek nagyon fáj. mit csináljak ? :/ mi bajom lehet ?2013. ápr. 10. 19:57
1/2 anonim válasza:
Állj a zuhany alá és amilyen meleget bírsz azzal zuhanyozzad le a melleidet, közben masszírozd. Így le tudod majd fejni.
2/2 anonim válasza:
Nemrég múlt 3 hónapos a kisfiam, ilyenkor lehet egy növekedési ugrása, amikor "felpumpálja" a cickót, hogy több tej termelődjön a megnövekedett igényeihez mérten. Nekem is bedurrant, ilyenkor eltömődik néhány tejcstorna, nem tud teljesen kiürülni. Én se tudtam lefejni. Az egyetlen és legjobb módszer, ha sokszor adsz abból a ciciből enni, amelyik fáj. És előtte, igen, célszerű forró víz alatt masszirozni körkörösen, a gumótól kifele. Kell hozzá lelkierő, nem mondom, de 1 napon belül megoldódik a gond. Én ilyenkor poziciót is szoktam váltani, hogy mindenhonnan ürüljön a tej. Azért fontos, hogy ne gyulladjon be, és ne legyél lázas. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!