Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tényleg nem lehet enni szinte...

Tényleg nem lehet enni szinte semmit szoptatás alatt?

Figyelt kérdés

Folyamatosan azt olvasom, hogy ezt sem lehet meg azt sem, meg ez is árt, meg az is meg minden.

Mik a tiltólistás ételek szoptatás alatt, Tényleg ennyire meg kell gondolni, hogy mit eszik közben az ember?

2013. ápr. 10. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én alig ehettem valamit, nekem mindentől fájt a picim hasa, emiatt csak 2 hónapig tudtam csak szoptatni, elapadt a tejem ...
2013. ápr. 11. 07:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Amit kihagynék, az a kávé, kóla, energiaitalok a koffein miatt, bár minimális mennyiség ebből sem árthat annyira, puffasztó és nyers ételek (úgyértem pl nyers tojás, és nyers hús pl tatár). A többivel úgy érdemes próbálkozni, hogy figyeled, hogy a babád hogy reagál rá. Van akinek a babája a csokit nem bírja, és 2 kockától és készen van, van akié meg semmire nem érzékeny.

Nekem nem volt tiltólistám, ettem amit akartam, amit máskor.

2013. ápr. 11. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!