Tényleg nem lehet enni szinte semmit szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Folyamatosan azt olvasom, hogy ezt sem lehet meg azt sem, meg ez is árt, meg az is meg minden.
Mik a tiltólistás ételek szoptatás alatt, Tényleg ennyire meg kell gondolni, hogy mit eszik közben az ember?
2013. ápr. 10. 21:26
11/12 anonim válasza:
Én alig ehettem valamit, nekem mindentől fájt a picim hasa, emiatt csak 2 hónapig tudtam csak szoptatni, elapadt a tejem ...
12/12 anonim válasza:
Amit kihagynék, az a kávé, kóla, energiaitalok a koffein miatt, bár minimális mennyiség ebből sem árthat annyira, puffasztó és nyers ételek (úgyértem pl nyers tojás, és nyers hús pl tatár). A többivel úgy érdemes próbálkozni, hogy figyeled, hogy a babád hogy reagál rá. Van akinek a babája a csokit nem bírja, és 2 kockától és készen van, van akié meg semmire nem érzékeny.
Nekem nem volt tiltólistám, ettem amit akartam, amit máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!