Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Linkelnétek nekem olyan...

Linkelnétek nekem olyan oldalakat ahol komplett menüt találok, ami szoptatás alatt ehető?

Figyelt kérdés
Kifogytam már az ötletekből.És az h minden nap főzzek kicsit macerás,olyan kellene amit két napra előre le tudok főzni

2013. ápr. 9. 11:57
 1/1 Lakt.Mónika ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A legújabb kutatások szerint nincs olyan étel, ami a szoptatás alatt tiltólistán lenne (ha csak nem kell valamilyen speciális diétát tartanod magad vagy a baba miatt). Csupán arra érdemes figyelned, hogy változatosan egyél, és mindenből mértékkel. Régebben mondták, hogy puffasztó ételek bántják a baba pocakját, de ma már kiderült, hogy ez csak egy hiedelem. A puffasztó ételek a te hasadat bántják csak, mert a te beleidben bontódnak le és pl a bab nem megy át az anyatejbe. Egyedül a zsírsavakra érdemes figyelned, mert az átmegy a tejjel és kellemetlen lehet a babának a sok telített zsírsav, helyette többszörösen telítetlen zsírsavakat érdemes fogyasztanod pl omega 3/6.

Ha valamiből nagyobb mennyiséget főzöl, az elég lesz 2 napra is.

2013. ápr. 9. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!