Szoptatás alatti kívánósság? Van még valaki akinek szoptatás alatt fokozódott?
terhesség alatt is sok mindent kívántam, de most szoptatás alatt ez hatványozódott. soha nem voltam csokis, de most veszettül imádom. (terhesség gyanúja nem áll fönt, szülés óta még nem voltunk együtt a párommal)
más is van így rajtam kívül?
Én is nagyon sokat eszem. Sokkal többet mint terhességem alatt.
Bevallom őszintén hogy szinte majdnem egész nap eszem... vagyis inkább nassolok. Hol gyümölcsöt, hol csokit, hol pudingot, hol joghurtot de nem tudok úgy kimenni a konyhába hogy valami ne legyen utána a kezemben.
Nem is tudok magamnak parancsolni, mert ha nem eszem valamit akkor rögtön iszonyú éhségérzet jön rám.
A párom is megdöbben hogy milyen mennyiséget el tudok tüntetni egy ebéd alatt. :-)
De ez van most. A kicsim tényleg elszívja az energiámat és nekem ezt pótolnom kell.
Az alakom nem érdekel, ráérek foglalkozni vele ha majd nem szoptatok.
Én is rengeteget ettem az elmúlt hónapokban, de nem is csodálom, mert sokat szoptattam és a fiam is borzasztóan hízott (6 hósan 9 kg felett volt). Szimplán leszívott, úgyhogy muszáj voltam így pótolni. :)
Most már 10 hós és amióta kevesebbet szopik (najó, még így is napi 7-8x :), azóta veszem észre, hogy nem eszem annyit. Illetve újabban inkább du. uzsizom egy rendeset, ez régebben elmaradt, és így este már alig eszem vacsorát.
Kérdező, ne csokit egyél, ha sikerül, mert az csak üres kalória, tápértéke nuku. Az biztos, hogy a szénhidrát hiányzik a szervezetedből, ez ilyenkor gyakori, de próbáld inkább tartalmasabb, minőségibb ételekkel bevinni, ne ezzel a fenéknövesztővel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!