Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatti kívánósság?...

Szoptatás alatti kívánósság? Van még valaki akinek szoptatás alatt fokozódott?

Figyelt kérdés

terhesség alatt is sok mindent kívántam, de most szoptatás alatt ez hatványozódott. soha nem voltam csokis, de most veszettül imádom. (terhesség gyanúja nem áll fönt, szülés óta még nem voltunk együtt a párommal)

más is van így rajtam kívül?

2013. ápr. 8. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen! Kívánja a szervezet a szénhidrátot, mert a Kicsi elszívja az energiákat. Én szinte non-stop sütök és eszem, mert hatalmas étvágyam lett a szoptatástól. Legszívesebben állandóan ennék. De szerencsére nem hízom, már annyi kiló vagyok, amennyivel elkezdtem a terhességet. Ja és a második babámról beszélünk, az elsőnél ilyet nem tapasztaltam.:o)
2013. ápr. 8. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a csokifüggőség maradt meg :))
2013. ápr. 8. 15:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is nagyon sokat eszem. Sokkal többet mint terhességem alatt.

Bevallom őszintén hogy szinte majdnem egész nap eszem... vagyis inkább nassolok. Hol gyümölcsöt, hol csokit, hol pudingot, hol joghurtot de nem tudok úgy kimenni a konyhába hogy valami ne legyen utána a kezemben.

Nem is tudok magamnak parancsolni, mert ha nem eszem valamit akkor rögtön iszonyú éhségérzet jön rám.

A párom is megdöbben hogy milyen mennyiséget el tudok tüntetni egy ebéd alatt. :-)

De ez van most. A kicsim tényleg elszívja az energiámat és nekem ezt pótolnom kell.

Az alakom nem érdekel, ráérek foglalkozni vele ha majd nem szoptatok.

2013. ápr. 8. 15:24
 4/8 xStefix ***** válasza:

Én is rengeteget ettem az elmúlt hónapokban, de nem is csodálom, mert sokat szoptattam és a fiam is borzasztóan hízott (6 hósan 9 kg felett volt). Szimplán leszívott, úgyhogy muszáj voltam így pótolni. :)

Most már 10 hós és amióta kevesebbet szopik (najó, még így is napi 7-8x :), azóta veszem észre, hogy nem eszem annyit. Illetve újabban inkább du. uzsizom egy rendeset, ez régebben elmaradt, és így este már alig eszem vacsorát.

Kérdező, ne csokit egyél, ha sikerül, mert az csak üres kalória, tápértéke nuku. Az biztos, hogy a szénhidrát hiányzik a szervezetedből, ez ilyenkor gyakori, de próbáld inkább tartalmasabb, minőségibb ételekkel bevinni, ne ezzel a fenéknövesztővel. :)

2013. ápr. 8. 16:16
 5/8 A kérdező kommentje:
csokit csak akkor eszem, mikor rám jön a nassolhatnék, és valami édes után sóvárgok :) amúgy eszem rendesen, jó sokat és táplálót:)
2013. ápr. 8. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Fú.. :) igen! Sajnos én is így vagyok,de amíg szoptatok,addig nem érdekel,most az a legfontosabb,hogy legyen elég tejem. Terhesség alatt azért nem tudtam rendesen enni,főleg a vége felé,mert nagyon sokszor visszajött a sav,csokitól ált.hánytam,de mininum rosszul voltam,a köztes időben viszont sokat ettem. Sokat is híztam,52-ről 80-ra,most 61 kg vagyok,de nem tud lejjebb menni,mert... ZABÁLOK! Nem tudom szebben mondani,ez van. Eszek reggelit,bár nem mindig,aztán normál adag ebédet (leves,második) és utána szinte folyamatosan eszek este 7-ig. Nem tudom megállni,sokszor már komolyan sz.rul érzem magam,mert néha többet eszek,mint a párom. És ennek tetejébe még jön az is,hogy megszerettem a sütés-főzést,eddig is csináltam,de nem szívesen és csak muszájból,hogy azért éhen ne haljunk :-) most pedig gőzerővel alkotok,állandóan recepteket böngészek és belegondolok,hogy ez mennyire finom lesz. Áhh,úgy érzem sosem lesz vége :-) (és még csak 6 hónapja szoptatok)
2013. ápr. 8. 20:37
 7/8 xStefix ***** válasza:
Utolsó, miért nem próbálsz inkább a nap első felében enni? Tudod, hogy az egészségesebb. ;)
2013. ápr. 9. 11:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, én is falom az édességet, meg úgy általában mindent, de szerencsére egyáltalán nem marad rajtam, pedig már másfél éves a kisfiam, de még szopizik. Az elején pedig csak úgy olvadtak le rólam a kilók, pedig tonnaszámra kajáltam.
2013. ápr. 9. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!