Aki szoptatás alatt egyáltalán nem fogyott vissza, lement
utána az a plusz kiló?
Figyelt kérdés
Van itt még olyan rajtam kívül,aki szoptatás alatt egy dekát sem fogyott? 5 hós a babám, csak szopizik. 53 kiló voltam terhesség előtt,most meg 68.Mindenhol azt olvasom hogy olvadnak le a kilók szoptatás alatt az anyukákról, hát rólam nem..Nem eszem mást, vagy többet mint annakelőtte,de úgy látszik ez most nem jó. Már kezdtem unni,ezért megpróbáltam kevesebbet enni,ill elhagyni a kenyeret, de akkor meg kevesebb lett a tejem hiába ittam sokat. Meg az a helyzet, hogy azért egészségesen enni elég sokba kerül főleg így télen. Ha egész nap zöldséget meg gyümölcsöt,kis husit ennék..kb 10 percenként éhes lennék és a gatyám is rámenne.
Én nem hogy nem fogtyam hanem híztam 15kg-t még plusszba.
2013. ápr. 7. 22:52
2/18 A kérdező kommentje:
Na, szépen vagyunk :)
2013. ápr. 7. 22:56
3/18 anonim válasza:
8 éve 48-ról indultam, 64-gyel szültem, pár hónap múlva újra 64 voltam és csak akkor tudtam lefogyni, mikor két év szoptatás után abbahagytuk a cicizést. 3 hónap alatt 51 kilóra fogytam fogyókúra nélkül.
Egy éve újra szültem, most is "sikerült" feltornáznom a súlyomat és nem mozdul sehova. Remélem újra lemegy, ha elválasztja magát a kislányom.
2013. ápr. 7. 23:01
4/18 anonim válasza:
Szia! Én sem fogytam egy grammot sem :(
Most mát 6 hónapos a pici, még szoptatok, de muszáj volt elkezdenek valamit. Én már 14.00 után semmit sem eszek...nagyon nehéz, nagyon éhes vagyok estére, de valamit tennem kell (úgy érzem). Nem szeretem magam így, nekem pedig főleg a hasam nem megy le. Olyan mint 4 hónapos (vagy 5) terhesen...
Ezzel a módszerrel most járok -5 kg-nál. Még hátravan kb. 10. Kemény lesz nagyon.
2013. ápr. 7. 23:02
5/18 A kérdező kommentje:
De így nem megy el a tejed ha egész délután nem eszel? Én is utálom magam így ,de abban reménykedem, ha nemsokára jön a hozzátáplálás, akkor elkezdhetek valami "éhezésfélét"..
2013. ápr. 7. 23:07
6/18 A kérdező kommentje:
3-as,akkor lehet hogy ez is valami hormon hatása,hogy addig nem nagyon megy a fogyás?
2013. ápr. 7. 23:08
7/18 anonim válasza:
Szoptatás alatt inkább ragadtak rám a kilók. Elvileg ilyenkor raktároz a szervezeted, vannak persze szerencsések, de én inkább azt hallom, hogy hízik mindenki. Rólam is szoptatás alatt nem ment le semmi, most próbálok fogyózni majd, de mondjuk nekem sok a túlsúlyom. 3 kiló csak, de azt is nehéz leadni, ha még van rajtam zsír a rengeteg izom helyett. De nekem az első gyerek után is lement, most is le fog szerintem.
2013. ápr. 7. 23:17
8/18 anonim válasza:
1es vagyok. Hát igen. Én mikor 6 hós volt, elkezdtem diétázni és szépen megindult lefelé. Mondjuk nem így hogy nem ettem 2 után mert ez baromi egészségtelen, csak ch-t számoltam, kiiktattam a fehér lisztet és a cukrot.
2013. ápr. 7. 23:17
9/18 A kérdező kommentje:
1-es,a kenyér meg a tészta ami a legrosszabb ilyen szempontból,nem? Én meg pont olyan vagyok, hogy főzni nincs időm, csak bekapni egy szendvicset..ja, a másik a csoki..azt elismerem, nem voltam sosem annyira csokis, de most megőrülök érte. Nem eszem sokat belőle, de tény hogy eszem..
2013. ápr. 7. 23:21
10/18 anonim válasza:
#4 - ezzel, hogy nem eszel délután 2 után, olyan mértékben lelassítod az anyagcserédet, hogy a duplája fog visszajönni. Egyél naponta ötször keveset és kis kalóriaértékű ételeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!