Aki szoptatás alatt egyáltalán nem fogyott vissza, lement utána az a plusz kiló?
3 gyerekem van, 4.pocakban. Én is utálom az ilyen szöveget hogy leolvadnak szoptatáskor a kilók, ja már akiről. Barátnőm szó szerint csonttá fogyott miközben DŐLT a teje és 18 hónapig szoptatott, 2szer egymás után.
Én minden babámnál megszenvedek/szenvedtem hogy elég legyen , ha kevesebbet ettem ( a normál mondjuk 1900-2000 kcalnál tehát nem zabálásra gondolok!) akkor a tejem úgy megcsappant hogy nekem nem ért annyit az egész.
A szülés után minusz 10-8 kilókkal jöttem haza (maradt rajtam még úgyis úgy 3-4 kiló) és emellé szoptatáskor standard felszedek 3 kilót.
Az első babámnál még úgy voltam majd lefogyok. (1 évig szopott)
A másodiknál már gondoltam hogy jó oké iszok eszek de akkor elkezdek sportolni, 3 hónapos korától minden másnap tornáztam otthon, hát elmondom, SEMMIT se ért, abba is hagytam úgy 3-4 hónap után mert semmi változás nem történt. 14 hós koráig szopott.
A harmadik babám csak 9 hónapos koráig kérte a cicit, utána belekezdtem egy tartható diétába (zöldség, gyümölcs, sovány hús sovány tejtermék teljesőrlésű gabonák stb.) 1500 kcal, plusz minden másnap futás, 13 kilótól szabadultam meg fél év alatt szépen hónapról hónapra olvadtak le a kilók ami szoptatás alatt egyáltalán meg se mozdult.
Úgyhogy az én szervezetem raktároz szoptatásnál vagy hogy mondjam addig minden dekához ragaszkodik.
1es vagyok.
Lehet enni szendvicset, de csak teljeskiörlésű kenyérből, és olyat vegyél amire rá vanírva, hogy hány százaléka tk liszt, mert sajna már arra is ráírják, hogy tk kenyér amiben 10% van.
Legalább a 70% tk liszt legyen.
8 kilót híztam a szoptatás alatt, ölni tudtam volna a kajáért.
Borzasztó volt. De csak az első 5 hónapban.
Most lassanként fogyok vissza, mérsékelten eszem.
Tehát semmi drasztikus dolog, csak nincs nasi, és mennyiségi korlátot szabok, tehát nincs repi tányér milánói.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!