Begyulladt mellbimbóra mit ajánlotok?
hasonló problémám volt, kézzel fejte a szoptatási tanácsadó 1 napig, estére már mellre tehettem, de gondolom itt nem egy napról van szó míg mellre teheted őket. Nem lehet h nem kompatibilis a mellbimbód a gép csőrének méretével? Nekem pl medela mini electric van de ahhoz nincs ilyen párnázott tölcsér, viszont az avent kézinek igen, pont passzolt a medelába,beletettem, így sokkal kevésbé dörzsölte.
jobb felső sarokban lévőről beszélek:
Kedves Kérdező!
A kidörzsölés esetén tényleg az a probléma állhat fenn, hogy kicsi a tölcsér átmérője a mellbimbódhoz képest. Nem tudom, hogy a megvétel helyén lenne-e esély a cseréjére, érdemes lenne megpróbálni.
Gondoltál esetleg a kézi fejésre, hogy addig is pihentesd a bimbódat, amíg nagyobb átmérőjű fejed nem találsz? A kézi fejéssal is hatékonyan le lehet fejni a tejet, és kevesebb trauma éri a melled. Ha még nem mutatták, akkor éredemes az osztályon dolgozó nővérektől/védőnőtől segítséged kérni a kézi fejésben.
Ennek a cikknek a végén le van írja a kézi fejés módszere:
A sebes mellbimbóra az anyatej a legjobb, de emellett segíthet még az egszerű lanolin is, amit bármelyik patikában pár száz ft-ért meg lehet vásárolni, és ezt nem kell lemosni a fejések előtt szemben a Garmastannal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!