Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hajhullás ellen bevált módszerek?

Erus76 kérdése:

Hajhullás ellen bevált módszerek?

Figyelt kérdés
Nagyon hullik a hajam, szoptatok 3. hónapja. Válaszokat köszönöm!
2013. ápr. 3. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:
41%

gondolom azt már tudod, hogy ez sajnos normális :(

én a fodrászom és a doki javaslatára csalánsampont használtam és lady bándi hajszeszt (mindkettő herbáriás) és szedtem hajvitamint (dm sajátmárkás 60db/1000 Ft), mert mi is térdig jártunk a hajamban.

nagyon sokat segített, csak ajánlani tudom :)

de használhatsz nyugodtam hajbalzsamot is, az is jó ilyenkor.

2013. ápr. 3. 12:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. ápr. 3. 12:05
 3/10 Golan Trevize ***** válasza:

Igazából teljesen mindegy, mit használsz, mert szülés után jó néhány hónapig a hajhullás teljesen természetes folyamat, ami magától el fog majd múlni.

Ja, és nem azzal van összefüggésben, hogy szoptat-e az ember.

2013. ápr. 3. 12:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi, sok helyen azt olvastam, hogy azzal függ össze...
2013. ápr. 3. 12:11
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
Azzal függ össze, hogy a terhesség alatt viszont sűrűbb volt a hajad és nem hullott szinte semmi. Most ezt a lemaradást hozza be.
2013. ápr. 3. 12:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is 3 honapos volt, mikor elkezdet nagyon hullani. Meg is ijedtem. Most 4 es elmult! Szedtem vasat (1 tablettat) de szekrekedese lett a babanak, szoval semmi eztrat nem tettem. El fog mulni neked is.
2013. ápr. 3. 13:26
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Kb. 6 hónapos volt a fiam, amikor megszűnt és a fodrászom szerint rengeteg apró hajam van, nyugi nőni fog a helyére :) ez természetes. Szedd a kismama vitamint és vasat :)
2013. ápr. 3. 13:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 3. 14:59
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Nekem is nagyon hullott a hajam,még szoptatok. Aztán olvasgattam mindenfélét és én is vettem lady bánfy-t,de nem használt. Aztán vettem ricinusolajat.. Nem sok reményt fűztem hozzá,de komolyan bejött! Kicsit macerás,mert 1-2 (én 3-at szoktam) órát rajt kell hagyni a hajadon,de ezzel a módszerrel alig hullik a hajam (pár szál hajmosáskor is,előtte pedig maréknyi csomót szedtem ki a kádból). Én úgy csinálom,hogy 2ek ricinusolaj,2 ek olívaolaj (bármilyen hidegen sajtolt olaj megteszi ehelyett),beteszem kicsit a mikróba,épphogy csak langyos legyen,majd mintha hajat mosnék,bemasszírozom a fejembe. Elég szkeptikus vagyok az ilyen módszerekkel szemben,de tényleg nagyon sokat javít a helyzeten,majdnem teljesen megszűntette a hajhullást. Sokkal fényesebb is a hajam. Ezt hetente egyszer végzem el,száraz hajra kell felkenni. Utána szilikonmentes samponnal mosok hajat,majd a vizes hajamra aloe verát fújok (dm-ben kapható,1500 ft) és kicsit hagyom megszáradni,aztán átfújatom hajszárítóval. Egy héten egyszer szerintem el lehet pepecselni vele,amúgy én utálom csinálni,de ha használ és ez kell,hogy ne mindenhol a hajam legyen,akkor csinálom! Remélem tudtam segíteni.
2013. ápr. 4. 09:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom!
2013. ápr. 5. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!