Csuklás ellen valami bevált módszer?
Az én lányom is 3 hetes :o) ő is sokat csuklik, bár én ezt már megszoktam, mert egyrészt 2. baba, és a fiamnál már végigjátszottuk ezt, másrészt a pocakomban is rengeteget csuklott, bár tudom, hogy az nem ugyanilyen csuklás.
A fiamnál nekem is a citromlevet mondták, egyébként nálunk használ, én is alkalmazom magunknak meg a nagyfiamnak már, na de ne már egy 3 hetes csecsemőnél..... Én tuti nem adok neki citromot.
A fiamnál csak az ordítás vált be: ő sokat sírt, ilyenkor meg még hagytam is, hogy elmúljon a csuklása. A lányom most nem sír sokat, csak a pocakja miatt, tűri egy ideig, aztán elkezd nyafogni, de az nem elég nagy levegővétel, hogy elmúljon a csuklás.
Én is vagy cicire rakom, vagy lefejt tejet, vizet, teát (mikor mi van) adok neki üvegből. Ha issza nagy kortyokban, akkor elmúlik, ha nem éhes/szomjas, akkor nem.
Általában én is megvárom, míg elmúlik, addig a kezemben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!