Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ne szoptassam sokáig mert...

Ne szoptassam sokáig mert homár lesz?

Figyelt kérdés

17 hónapos anyatejes fiam keresztanyja a következő sorral örvendeztetett meg:

"Amúgy neten olvastam,hogy a kisfiúkat 15 hónapig jó szoptatnia nemi identitás miatt!"

Vélemény, tapasztalat?

2009. szept. 20. 13:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

Semmi köze a két dolognak egymáshoz. Csak magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb lesz a tested közelségétől!

Vagy irigy a keresztanyuka, vagy tudatlan.

Szoptasd csak! Gratulálok, hogy még van tejed!

2009. szept. 20. 19:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

:DDDDDD ez mekkora!! :D

"homár lesz" :DDD

amúgy fősulin a pszichológia előadáson azt mondta egyszer a tanár (pszichológus nő) hogy homár akkor lesz valaki ha csecsemő korában anális fixáció éri. Fingom sincs ez mit jelent.

2009. szept. 20. 20:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát az ánuszával csak akkor találkozom, ha kúpot kap, az meg nem sűrűn fordul elő, mert a lázcsillapító szirupot gond nélkül beveszi. :-D
2009. szept. 20. 21:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az anális dolog is hülyeség. Melyik kisfiú nem kapott kúpot csecsemő korában? Öröklődés vagy neveltetés miatt van.

De a szoptatáshoz tuti nincs köze. Mindenféle baromságot kitalálnak, hogy lebeszéljék róla az embert. Én 16 hós koráig szoptattam a kislányom, de már engem is mindenki hülyének nézett miatta. Anyukám is nap mint nap elmondta, hogy ez már abnormális dolog. Pedig én szívesen szoptattam volna még tovább is, de sajnos már nincs tejem.

2009. szept. 20. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!