Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ne szoptassam sokáig mert...

Ne szoptassam sokáig mert homár lesz?

Figyelt kérdés

17 hónapos anyatejes fiam keresztanyja a következő sorral örvendeztetett meg:

"Amúgy neten olvastam,hogy a kisfiúkat 15 hónapig jó szoptatnia nemi identitás miatt!"

Vélemény, tapasztalat?

2009. szept. 20. 13:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez hülyeség!!!
2009. szept. 20. 13:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

"homár lesz " :S Ennek semmi értelme ha szoptatod tovváb is akkor sem lesz homoszexuális sok gyereket tovvább szoptatnak és a nemi vonzodásuk nem ezen dölt el elhiheted.

SZoval ezzel a hirel nem kell foglalkozni semmi alapja nincs.

2009. szept. 20. 13:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Marhaság.
2009. szept. 20. 13:36
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
baromság
2009. szept. 20. 13:39
 5/14 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is butaság ez az állítás. Mondjuk én akkor sem értek egyet avval, hogy szoptassunk 18 éves korig. Szerintem elég csak kb 1 éves korig, de ezt már te döntöd el. Az amit mondott, biztos nem igaz.
2009. szept. 20. 13:45
 6/14 A kérdező kommentje:
(Másfél éves koráig szándékozom szoptatni egyébként, azaz még egy hónapig, mert sok az allergiás a családban, így legalább van valamennyi esélye, hogy megússza.)
2009. szept. 20. 13:52
 7/14 anonim ***** válasza:
26%

az, amit mondott, biztos baromság, de szerintem sem jó, és teljesen felesleges is túl sokáig szoptatni, mert az igaz, hogy egy állandóan a melleden lógó, ruhát tépkedő kisgyerek lesz.

17 hónapos az már nem baba, hanem kisgyerek, kisgyereket pedig már nem kell szoptatni, ő már normálisan eszik, iszik.

de amit mondott, annak biztosan nincs alapja.

2009. szept. 20. 13:53
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

:DDDDDD

Ez kb 30 éves jótanács,bár akkor sem volt több alapja.:DDD

Fiaim 2 éves korukig szoptak,sosem voltak ruhatépkedős,cicinlógó hisztigépek,normális módon is meg lehet oldani.

Amúgy ha próbálom megérteni az idézett mondatot:tehát ha túl sokáig szopik,mi is lesz?Azt fogja hinni,h ő is lány,mert?Inkább annak lenne logikája,h nagy szoknyapecér lesz,mert folyton a ciciket kergeti.:DDDD

2009. szept. 20. 14:07
 9/14 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek: Az enyém ennyi idősen négy metszőfoggal rendelkezik, még nem nagyon megy neki a szilárd étel megrágása rágófogak hiányában. Egyébként alvás előtt szokott még szopni, és egyszer nap közben, ha már elég fáradt, de még előtte áll a fürdés. (nem mintha szabadkozni akarnék, mindig is szándékomban állt szoptatni, amíg szükségesnek tartom, vagy nem érzem terhesnek) Mások előtt sosem rángatja le rólam a ruhát, és nyugodt, okos gyerek.
2009. szept. 20. 14:49
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

A párom 2 éves koráig szopott,telejesen normális lett!

A nagyfiam (16éves)is sokáig ciczett és a lányokat szereti!A pici fiam 16 hós,és cicizik!Ja és nem lóg állandóan a mellemen nem tépkedi a ruhámat,szerintem meg minél tovább szopizik annál jobb(persze nem 18 éves koráig)de legalább 2 éves korig javasolják a szopit,nemtől függetlenül!

2009. szept. 20. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!