Ne szoptassam sokáig mert homár lesz?
17 hónapos anyatejes fiam keresztanyja a következő sorral örvendeztetett meg:
"Amúgy neten olvastam,hogy a kisfiúkat 15 hónapig jó szoptatnia nemi identitás miatt!"
Vélemény, tapasztalat?
"homár lesz " :S Ennek semmi értelme ha szoptatod tovváb is akkor sem lesz homoszexuális sok gyereket tovvább szoptatnak és a nemi vonzodásuk nem ezen dölt el elhiheted.
SZoval ezzel a hirel nem kell foglalkozni semmi alapja nincs.
az, amit mondott, biztos baromság, de szerintem sem jó, és teljesen felesleges is túl sokáig szoptatni, mert az igaz, hogy egy állandóan a melleden lógó, ruhát tépkedő kisgyerek lesz.
17 hónapos az már nem baba, hanem kisgyerek, kisgyereket pedig már nem kell szoptatni, ő már normálisan eszik, iszik.
de amit mondott, annak biztosan nincs alapja.
:DDDDDD
Ez kb 30 éves jótanács,bár akkor sem volt több alapja.:DDD
Fiaim 2 éves korukig szoptak,sosem voltak ruhatépkedős,cicinlógó hisztigépek,normális módon is meg lehet oldani.
Amúgy ha próbálom megérteni az idézett mondatot:tehát ha túl sokáig szopik,mi is lesz?Azt fogja hinni,h ő is lány,mert?Inkább annak lenne logikája,h nagy szoknyapecér lesz,mert folyton a ciciket kergeti.:DDDD
A párom 2 éves koráig szopott,telejesen normális lett!
A nagyfiam (16éves)is sokáig ciczett és a lányokat szereti!A pici fiam 16 hós,és cicizik!Ja és nem lóg állandóan a mellemen nem tépkedi a ruhámat,szerintem meg minél tovább szopizik annál jobb(persze nem 18 éves koráig)de legalább 2 éves korig javasolják a szopit,nemtől függetlenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!