Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » éjjeli szopit ki hogy csinálja?

éjjeli szopit ki hogy csinálja?

Figyelt kérdés
én magamhoz vettem és éjjel önkiszolgáló rendszer van 6 hetes
2013. márc. 28. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
mi együtt aludtunk, ébrenlétnél cici elő, 10 perc zopi, alvás tovább.
2013. márc. 28. 10:32
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Én mindig felvettem őket és a mi ágyunkon törökülésben szoptattam őket:) Persze volt pár eset mikor mellettem kötöttek ki de nagyon ritka mert félek, hogy rájuk fekszem:)

Kétlányos 33hkm.

2013. márc. 28. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Sokat cicizett éjjel, így velem aludt, ez volt a legkényelmesebb.
2013. márc. 28. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Bölcsőből ki, szopi a nagyágyon, bölcsőbe vissza. Később a bölcsőt helyettesíti a kiságy.
2013. márc. 28. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Kiságyban alszik,ha megébred éjjel,akkor nagyágyra fel,megszoptatom,majd visszateszem a kiságyába.

Nem hagyom magam mellett,mert félek,hogy ráfekszem

vagy összenyomom álmomban.Eléggé izgő-mozgó vagyok.:D

2 hónapos a picim

2013. márc. 28. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:

4 hónapos nagyfiú,a kiságyából kiveszem egyszer eszik éjjel,beteszem mellé 10 perc és lezavarja,utána pici büfi a vállamon és vissza az ágyba és alszik tovább

mintha észre se venné hogy megetettem :)

2013. márc. 28. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Az első ébredés után magam mellé veszem és utána önkiszolgáló rendszer van :) Ezt úgy megszoktuk min2en hogy előfordult reggel csodálkoztam hogy meg volt harapva a cicim ,fel sem keltem rá.

16 hónapos és még mindig szopizik :)

2013. márc. 29. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!