Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes babák mikor hagyják...

Anyatejes babák mikor hagyják el az éjjeli szopit? 5 hónapos a kisfiam és éjjel is 4 óránként kel enni.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 07:26
 1/6 anonim ***** válasza:
az én lányom 14 hós koráig kelt, de akkor "már csak" hajnalban egyszer. 5 körül evett, utána még ha szerencsém volt, aludtunk egyet.
2010. ápr. 27. 07:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Az enyém 20 hónapos, még mindig ébred 5-1/2 6 körül, cicizik, majd szinte azonnal vissza is alszik. 5 hónaposan még 3 óránként rendesen szopizott minden éjjel...
2010. ápr. 27. 07:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Az enyémek 3 hónaposan már nem keltek éjjel (3 gyerek). 9, 13 és 13 hónapig szoptak.

Neked kell megtanitanod, mi a nappal és az éjszaka...

2010. ápr. 27. 08:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet tendenciát felállítani, szerintem minden válaszoló mást fog írni. Az én fiam 2 hetes korától átalussza az éjszakát. Nem az én érdemem, nem is az övé, ő ilyen.
2010. ápr. 27. 08:19
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!próbáltam már éjjel,hogy cumit adok a szájába,elalszik,de egy fél óra múlva felébred,mert éhes.sajnos teát nem tudok neki adni,mert nem issza meg.
2010. ápr. 27. 09:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babám 8hósan hagyta el az éjjeli szopit.

2010. ápr. 27. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!