Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek van még esély?

Szerintetek van még esély?

Figyelt kérdés
Kisfiam kis súllyal született, legyengülve jött világra. Nem volt képes szopni, lefejt anyatejet kapott cumisüvegből. Én állandóan próbálgattam a szoptatást, mígnem 6 hetesen elkezdett szopni! Eszik szépen, csaj az a baj, hogy cumizavaros lett és nem megfelelő a technikája. Ettől nekem nagyon fáj a mellbimbóm. Van még esélyem rá, hogy jobb lesz idővel a helyzet? Mit tegyek, hogy jobb legyen?
2009. szept. 18. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
szia!nálunk szerencsére minden rendben volt,de a szopizásnál nem jól lett mellrehelyezve,ezért teljesen kisebesedett a mellbimbóm.kb.két hétig úgy etettem,hogy már előre féltem,sírni tudtam volna(néha sírtam is) úgy fájt.de tudtam hogy muszáj etetnem,azonkívűl bimbóvédővel sem akartam megzavarni.mindig az volt bennem ,hogy azzal,hogy ő szopizik mivel a nyála olyan enzimeket termel,melyekkel gyógyítja a sebeket,muszáj kibírnom.kenegettem mindenféle krémmel,nem igazán használtak,viszont sokat "levegőztettem",mert jótt tett neki és jól is esett.
2009. szept. 18. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez csodálatos! (mármint, hogy elfogadta a melledet)

Mi rajtmaradtunk a cumisüvegen, sosem fogadta el a mellemet. 10 hónapig fejtem. Te tudod, milyen nehéz.

Keress fel szoptatási tanácsadót, védőnőt!

Nagyon jó anya vagy!

2009. szept. 18. 19:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek a válaszokat! Nagyon aranyos vagy, hogy ezt írtad! Ez nagyon jólesett!
2009. szept. 18. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Azt mondják, bimbóvédővel könnyebben megy nekik, aztán arról is le lehet szokni egy idő után a melledre simán :) Sok sikert!
2009. szept. 18. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia, eleinte nekem is csúnyán kisebesedett a mellbimbóm, leírom mit csináltam nem tudom melyik volt végülis a célra vezető: Rossmann-Babydream bimbóvédőkrémmel kenegettem, + sokat levegőztettem + ha kensz rá egy kis anyatejet és hagyod megszáradni (szerintem ez a legjobb)szerintem el fog múlni!Sok sikert!

Üdv: 4 hónapos kislány anyukája

2009. szept. 18. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:
szia nekem az volt a baj hogy csak az egyik mellemet kapta be ,igy mi bimbóvédőt haználtunk de én mindig megpróbáltam anékül és 3 hónaposan már nem használtuk azóta is mindig szopizik és már rég elfelejtettük a bimbóvédőt. Most azon vagyunk hogy szoktasam le 21 hónapos kislány anyukája.
2009. szept. 19. 07:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia

nálunk is az volt a gond,h nagy volt a cicim neki,ő meg pici volt!iszonyat állapotott öltött a bimbóm,kisebesedett,de annyira,h mikor fejtem a seb felszakadt és véres lett a tejem!De kitartottam,iszonyat fájt,de megérte,mert mostmár szépen szopizik!Én türülközövel dörgöltema bimbóm,h erösödjön!próbáltuk a bimbóvédöt,de nagy volt neki nem tudta bekapni,aztán jött a seb,amira Sudokrémet használtam!Bizony,popókrémet és 4nap alatt eltünt a sebem!Levegözött,hagytam a tejet rászáradni és utána bekentem!szopizás elött töröld le!Próbáld meg,hisz ami a babának jó az neked is tuti jó

kitartás,fájdalmas lesz,de belejöttök és meg fogja érni

üdv:4hetes kislány anyuja

2009. szept. 21. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!